Upstairs Dance & Fit sluit seizoen mooi af.

Upstairs Dance & Fit sluit seizoen mooi af.

Upstairs Dance & Fit sluit seizoen mooi af.
Zaterdag 25 juni sloot Upstairs Dance & fit in sporthal de Fakkel het dansseizoen af met hun jaarlijkse Upstairs Spektakel. In sporthal de Fakkel lieten ruim 120 dansers hun choreografieën van afgelopen jaar zien.
Het Upstairs spektakel is meer dan 20 jaar lang de seizoensafsluiting voor de dansers van Upstairs, om hun kunsten te laten zien aan belangstellende. Het publiek kon, in een wervelde licht en geluidshow, genieten van dansers in de leeftijd van 4 t/m 23 jaar en in een gevarieerd aanbod van streetdance, kinderfit, Upstairs wedstrijdteams en ook van een gastoptreden van Dansnzo met kinder paaldansen.
Dit jaar kon iedereen nog genieten van kinderfit en streetdance in de leeftijd t/m 23 jaar. Vanaf 25 augustus zullen we dit uitbreiden met een Just Dance!. Just Dance! is gericht op lekker dansen met een beetje geografie en vooral veel FUN voor volwassenen.
Wij danken de boeketspecialiste, schoonheidssalon Miranda en Simply the Best voor haar sponsoring, REP entertainment/Starlight voor het fantastische licht/geluid en overige vrijwilligers.
Wij willen in het bijzonder alle leden van Upstairs Dance & Fit bedanken voor weer een fantastisch seizoen. Woensdag 24 augustus starten we weer met een nieuw seizoen. In het nieuwe seizoen zullen we tevens starten met audities voor een demoteam en wedstrijdteam en zullen we 25 augustus starten met Just Dance! Voor informatie ga naar www.upstairsdancefit.nl.

Categories: Laaste nieuws

About Author