Upstairs zorgt voor een zomers sfeertje in sporthal de Fakkel.

Upstairs zorgt voor een zomers sfeertje in sporthal de Fakkel.

Upstairs zorgt voor een zomers sfeertje in sporthal de Fakkel.

Zaterdag 1 juli was het een groot feest in sporthal de fakkel: ongeveer 150 sporters lieten hun kunsten zien bij het jaarlijkse spektakel van Upstairs Dance & Fit.

Onder toeziend oog van ongeveer 400 bezoekers lieten kinderen in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar hun dans, breakdance, sport trucs zien.
Bij dit jaarlijkse seizoen afsluiting lieten alle leerlingen van Upstairs zien wat ze afgelopen jaar geleerd hadden. Hierbij werden alle geleerde dansjes omgetoverd tot een grote mix. Naast de dansen per leeftijdscategorie werd de show spetterend geopend met een dans van de docenten en waren er ook andere optredens: Breakdance, Kinderfit en paaldansen.

Traditiegetrouw werd de show met alle leden opgestart met een warming up en uiteraard werd de show afgesloten met een einddans en waren er optredens van het demoteam en beide wedstrijdteams.


Alle ouders, familie, vrienden en/of belangstellende reageerde erg enthousiast waardoor Upstairs kan spreken van een groot succes. Dit is mede te danken aan alle vrijwilligers, personeel en sponsoren.


Ook volgend seizoen gaat Upstairs Dance & Fit weer op volle toeren. Dit zal echter wel plaats vinden op 2 verschillende locaties aangezien Upstairs noodgedwongen het huidige pand dient te verlaten. Vanaf september start Upstairs weer met het nieuwe seizoen. Hierbij word op maandag en woensdag lesgegeven bij Topgym Ridderkerk en donderdag in gymzaal aan v.d. Broekstraat te Ridderkerk.


Voor meer informatie kijk op www.upstairsdancefit.nl

About Author