1e Upstairs Dance Camp 24 en 25 maart.

1e Upstairs Dance Camp 24 en 25 maart.

 

Upstairs Dance & Fit organiseert op 24 en 25 maart het eerste Upstairs Dance Camp (UDC). UDC is een tweedaags evenement waarbij 60 dansers uit de gemeente Ridderkerk en omgeving in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar zullen deelnemen.

Zij zullen 4 dansworkshops in verschillende dansstijlen aangeboden krijgen door 4 professionele gastdocenten.

Tijdens het weekend zullen plezier, kennismaken met verschillende dansstijlen, creativiteit en samenwerken centraal staan. Zo wordt er naast de workshops samen gegeten, een lipdub gemaakt, dansfilm gekeken en zullen ze met elkaar een uitvoering voorbereiden.

Aan het eind van het evenement vindt er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden. Als u het leuk vindt, ben u van harte welkom op zondag 25 maart om 16.00 uur in de Beverbol te Ridderkerk te komen kijken naar het eindresultaat.