Upstairs Dance Camp een groot succes!

Upstairs Dance Camp een groot succes!

Afgelopen weekend vond Upstairs Dance Camp plaats in de Beverbol in Ridderkerk. Upstairs Dance Camp is een tweedaags danskamp voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar georganiseerd door Upstairs Dance en Fit. Tijdens dit weekend kregen maar liefst 62 dansers vier verschillende workshops van externe choreografen in de stijlen Hiphop, Dancehall, House en Afrodance.

Hiernaast hebben de dansers ook een eigen lipdub gemaakt waarbij ze hun creativiteit kwijt konden door met elkaar de dans te verzinnen! Hierbij was goed te zien dat de kinderen erg goed konden samenwerken en met veel plezier met elkaar kunnen omgaan! Het eind

resultaat is te vinden op onze facebookpagine, website en Youtube onder de naam ‘Lipdub Upstairs Dance Camp 2018’. Als afsluiting vond er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden, waarbij erg veel publiek aanwezig was.

Via deze weg willen wij de Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, sponsor de Lidl en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het hele weekend was een groot succes en Upstairs wilt iedereen bedanken voor alle inzet! Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

 

Alle foto’s en video’s zijn te vinden op de Facebookpagina en onderstaande link:

https://myalbum.com/album/9cJ7xzbi16Og

 

Bekijk hier de lipdub: