Een geslaagde 2e editie van Upstairs Dance Camp!

Een geslaagde 2e editie van Upstairs Dance Camp!

 

13 en 14 april 2019 vond Upstairs Dance Camp plaats in sporthal Drievliet te Ridderkerk. 76 Kinderen en jongeren tussen de acht en achttien jaar deden mee aan de 2e editie van het danskamp van Upstairs Dance en Fit. Verdeelt over 2 dagen volgden ze vier workshops in de stijlen hip hop, dancehall, afrodance en female commercial.

 

Hiernaast hebben de dansers ook een eigen videoclip gemaakt en hebben ze een zeskamp met leuke spelen gespeeld waar samenwerking centraal stond. Als afsluiting vond er een uitvoering plaats waarbij de belangstellende toeschouwers konden genieten van de gemaakte videoclip en de eindshow.

 

Het was leuk om te zien dat de kinderen goed konden samenwerken en met plezier aan het sporten waren! Tevens was er tijdens het weekend aandacht voor gezonde tussendoortjes en het drinken van water (VET GEZOND).

 

Via deze weg willen wij wethouder sport (Dhr.van Os), Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, Twinsign, de Lidl, docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het hele weekend was een groot succes en Upstairs wilt iedereen bedanken voor alle inzet! Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

 

Alle foto’s en video’s zijn te vinden op de Facebookpagina en website van Upstairs Dance & Fit.

 

Zie onderstaand de Aftermovie en de videoclip (Level Up):

 

About Author