Nieuwsbrief oktober: aanpassing rooster.

Aanpassing rooster:

Vanwege veel nieuwe leden zijn we genoodzaakt om het rooster aan te passen. De Hiphop/ streetdance 7/8 jaar is gesplitst in Hiphop/streetdance 7 jaar en Hiphop/streetdance 8 jaar.

Het gevolg is dat alle tijden op de woensdag zijn aangepast.

Het nieuwe rooster kunt u vinden op http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/.

Dit rooster gaat na de herfstvakantie in oftewel vanaf 28 oktober 2019.

 

Mocht u nog vragen hebben over het rooster dan horen we graag van u.

 

Audities wedstrijdteam:

2 oktober zullen er weer audities zijn voor de wedstrijdteams. Ieder die zich hiervoor heeft opgegeven heeft inmiddels de informatie ontvangen.

 

Kijkles:

Tot op heden mochten de ouders/verzorgers de laatste 10 minuten van de les in de zaal komen kijken. Echter zullen we dit per direct wijzigen om meer rust in de dansles te creëren.

Dit betekend dat u uw zoon/dochter in de hal/ kleedkamer kunt ophalen en/of wachten. Bij Topgym kunt u uiteraard ook boven even een bakje koffie en/of thee drinken.

Iedere eerste week van de maand zijn ouders/verzorgers van harte welkom om de laatste 10 minuten in de zaal te komen kijken.

 

Enkele huishoudelijke mededelingen:

–          Wilt u bij het brengen/ophalen van uw kind uitsluitend parkeren in de parkeervakken.

–          De fietsen dienen uitsluitend in de fietsenstalling geplaatst te worden. Als dit niet past (te denken aan v.d. broekstraat) plaats de fiets dan langs de muur zodat de ingang goed bereikbaar blijft.

–          Wist u dat we een eigen Spotify account hebben (Upstairs Dance & Fit). Hierin staan alle nummers die gebruikt worden in de lessen. Zo kan er thuis lekker geoefend worden.

–          Ontvangt u de nieuwbrief niet via de mail? Kijk eerst even in uw ongewenste mailbox of stuur anders even een bericht naar info@upstairsdancefit.nl met daarin uw gegevens.