Nieuwsbrief november/december 2019

T-shirt ontwerp wedstrijd:

Heb jij je ontwerp al ingeleverd? Je hebt tot 1 december de tijd om het in te leveren bij je docent of via info@upstairsdancefit.nl. Hierna wordt op social media de winnaar bekend gemaakt. De winnaar krijgt het shirt cadeau waarna u vanaf 1 januari 2020 het nieuwe UDF shirt kunt bestellen.

 

Sinterklaasfeest

Woensdag 4 december vieren wij het sinterklaasfeest. Dit betekend een Pietengym voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar en het Sintspel voor de groepen van 9 t/m 12 jaar.

Hierdoor zijn de tijden gewijzigd:

  • Pietengym 4 t/m 6 jaar van 14.30 tot 15.30 uur
  • Pietengym 7 t/m 8 jaar 15.30 tot 16.30 uur
  • Sintspel 9 t/m 12 jaar 16.30 tot 17.30 uur: Voor het Sintspel neemt ieder max. 3 cadeautjes mee die bij elkaar maximaal €5,- kosten.
  • Kinderfit heeft ook een Pietengym op de ‘normale’ tijd.

Donderdag 5 december (sinterklaasdag) zijn wij geopend en worden er gewoon danslessen gegeven.

Christmas Show

Zaterdag 14 december geven we op het Sint Jorisplein (tegenover de Bram Ladage) een Kerstshow. Alle leden van Upstairs laten buiten een kleine kerstshow zien; dit mag uiteraard in je winterjas ?. Het eerste optreden begint om

12.00 uur en het tweede om 13.00. Bij extreme weersomstandigheden bestaat de mogelijkheid dat we het moeten annuleren.

 

UDF Fissa.

Net als de afgelopen 2 jaar organiseren wij weer het UDF Fissa, oftewel disco!

UDF Fissa is op 11 januari. Kaarten kunt je kopen vanaf 1 december bij jouw docent. Bij het kaartje ontvang je 1 drankje (muntje) en een plekje voor je jas (garderobe). Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk welkom. Uiteraard dienen zij ook een kaartje kopen.

 

Nationale Feestdagen

In de vakantie gaan alle lessen gewoon door. Op de nationale feestdagen zijn wij gesloten. Dit betekend dat we gesloten zijn op:

  • Woensdag 25 december
  • Donderdag 26 december
  • Woensdag 1 Januari.

De kinderen van 13 t/m 15 jaar kunnen eventueel de lessen inhalen op maandag 30 december en kinderen van 7 t/m 12 jaar op donderdag 2 januari.

 

Vanaf 1 januari een nieuwe les

Vanaf maandag 6 Januari starten we een nieuwe les voor de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. De les is van 17.30 – 18.15 uur en vindt plaats op locatie Topgym.

Wil jij graag mee doen met deze les: schrijf je in via info@upstairsdancefit.nl.

Upstairs Dance Camp (UDC)

De datum is bekend: 25 & 26 april 2020 te sporthal Drievliet!

Vanaf 1 december kunnen jullie inschrijven. Bekijk de bijgevoegde flyer en houdt de sociale kanalen en website in de gaten voor meer informatie.

 

Upstairs Spektakel

Alvast voor uw agenda: ons jaarlijkse seizoensafsluiting vindt dit jaar plaats op 27 juni 2020.