Inschrijven Upstairs Dance Camp 2020

In 2020 gaat alweer de 3e editie van UPSTAIRS DANCE CAMP plaatsvinden! Op zaterdag 25 & zondag 26 april nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid met ons te beleven. UDC 2020 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven!

 

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze super toffe workshops maken we een vette dansvideo samen en hebben we een heel erg leuk zaterdagavondprogramma!

 

Data en tijden

Je wordt zaterdagmiddag 25 april verwacht om 12.30 uur bij Sporthal Drievliet in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 20.30 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.30 uur. Jullie mogen dus lekker thuis in je eigen bedje slapen! Op zondag 26 april wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven!

Alle ouders/verzorgers van deelnemers zijn uitgenodigd om zondagmiddag om 16.30 uur de eindshow bij te wonen om Upstairs Dance Camp op een leuke manier af te sluiten. Inloop vanaf 16.15 uur. In de eindshow laten alle kinderen hun dansmoves zien die ze de afgelopen dagen hebben geleerd en de danskamp dans wordt gedaan als afsluiter! De kinderen mogen na de show mee naar huis rond 17.00 uur.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 december 2019 tot 1 maart 2020, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.

De kosten van het danskamp weekend bedragen €65,-, te betalen via automatische incasso. Dit bedrag is inclusief een UDC 2020 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

 

Afmeldkosten

Wanneer je je hebt ingeschreven, maar toch wilt uitschrijven voor danskamp zijn hier kosten aan verbonden vanaf 1 maart 2020. Meld je je af tussen 1 maart en 20 maart 2020, dan betaal je 50% van de prijs. Meld je je af na 20 maart dan betaal je 100% van de prijs.

 

Wil je zeker zijn van een plekje bij Upstairs Dance Camp? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in via deze link: https://forms.gle/NvWUqaXGQeudz4vG6

 

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

 

Upstairs Dance Camp Team

Upstairs Dance & Fit