Zoals u mogelijk 21 april in de persconferentie heeft kunnen horen heeft het kabinet enkele maatregelen aangepast. Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel.

Omdat wij geen buiten lessen aanbieden blijft Upstairs nog gesloten tot ieder geval 20 mei .

 

Workshops

Er zijn onvoldoende mogelijkheden om alle lessen buiten aan te bieden. Wij zijn momenteel wel met de gemeente in overleg of wij buiten workshops aan mogen bieden.

Als wij hiervoor akkoord krijgen zullen we in verschillende leeftijdsgroepen workshops aan gaan bieden. Hier zullen we een maximaal aantal deelnemers hanteren en zullen met een inschrijflijst werken; wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Als we hier meer duidelijkheid over hebben zullen dit uiteraard laten weten.

 

Filmpjes

Inmiddels hebben wij via YouTube, onze Social media kanalen en onze website 36 filmpjes gedeeld. Wij zullen de komende periode minder filmpjes delen met de redenen dat we mogelijk workshops aan zullen bieden, de filmpjes minder worden bekeken en er zoveel filmpjes zijn dat ze teruggekeken kunnen worden.

 

Abonnementskosten

Zoals eerder aangegeven zullen wij geen kosten in rekening brengen voor de weken waarin we gesloten zijn. De 3 weken die we gesloten waren tot (6 april) zullen wij compenseren in de maand juli. Hierdoor zullen we lessen verzorgen t/m donderdag 16 juli.

Deze week zal er dus geen incassering plaatsvinden m.u.v. van:

  • de mensen met een betalingsachterstand.
  • de mensen die hebben aangegeven een donatie te doen d.m.v. het blijven incasseren van de abonnementskosten. Hiervoor nogmaals onze dank.

 

Spektakel:

Omdat de evenementen tot 1 september niet zijn toegestaan moeten wij, met pijn in ons hart, het Upstairs spektakel annuleren. Dit betekend dat we dit jaar geen afsluiting van het jaar zullen hebben. Wij proberen dit in de laatste les anders vorm te geven.

 

Bij de persconferentie van 19 mei hopen we meer duidelijkheid te krijgen of we dit seizoen überhaupt nog open mogen.

 

Pas goed op jullie zelf en hopelijk tot snel.

 


Zoals u mogelijk op 31 maart in de persconferentie heeft kunnen horen heeft het kabinet besloten de corona maatregelen die golden tot 6 april te verlengen tot dinsdag 28 april. Dit betekend dat Upstairs in ieder geval tot 28 april gesloten blijft. Als Upstairs hebben we besloten geen kosten in rekening te brengen voor de weken waarin we gesloten zijn.

Eerder hadden we al aangegeven dat we de 3 weken die we tot 6 april gesloten zijn zullen compenseren in de maand juli. Hierdoor zullen we lessen verzorgen t/m donderdag 16 juli.

 

Bij de persconferentie van 21 april hopen we meer duidelijkheid te krijgen wanneer we wel weer open mogen.

 

Wij blijven gewoon online lessen verzorgen zodat de Upstairs leden thuis kunnen blijven dansen.

Om deze lessen mogelijk te blijven maken wordt een donatie erg op prijs gesteld. Wij garanderen u dat de donatie direct naar de docenten gaan die de lessen verzorgen.

U kunt uw vrijblijvende donatie overmaken naar IBAN NL84 ABNA 0426 1615 t.n.v. Upstairs Dance Fit met de vermelding: donatie.

 

Wij hopen u na 21 april weer een update te kunnen geven over de periode na 28 april.

 

Pas goed op jullie zelf en hopelijk tot snel.

 


Na en week zonder jullie aanwezigheid bij Upstairs kunnen we toch wel zeggen dat we jullie allen missen. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en thuis een ritme hebben gevonden waarbij uiteraard veel bewogen wordt.

 

Wij hopen dat jullie genieten van alle danslessen op social media en YouTube. Wij streven ernaar op iedere lesdag een dansles online te plaatsen. Je kunt de video’s terug vinden op ons YouTube kanaal: Upstairs Dance & Fit

 

Omdat we nu ieder geval 3 weken geen les kunnen geven hebben we besloten het seizoen met 3 weken te verlengen. Normaal is het seizoen na het Upstairs Spektakel afgelopen, maar dit jaar zullen we tot de zomervakantie doorgaan. Dit betekend dat we na het dansspektakel (zaterdag 27 juni) nog lessen verzorgen t/m donderdag 16 juli.

 

Omdat we de 3 weken, dat we gesloten zijn vanwege het coronavirus, compenseren in juli zullen we het einde van deze maand gewoon incasseren. Dit betekend uiteraard dat er voor de 3 weken in juli niet geïncasseerd wordt.

Na de persconferentie van het ministerie gisteren is het nog onduidelijk of we daadwerkelijk na 6 april weer kunnen starten. De kans is aanwezig (groot) dat we tot 1 juni de deur gesloten moeten houden. Als blijkt dat we daadwerkelijk na 6 april nog langer gesloten moeten blijven, dan zullen we dit financieel compenseren. Hiervoor wachten we even het definitieve besluit van 6 april af. We zullen u hier zo spoedig mogelijk over informeren.

 

Wij hebben besloten om het Upstairs Dance Camp van 25 & 26 april te verplaatsen. We zijn nog bezig met het vinden van een geschikte datum. Ieder die zich heeft ingeschreven voor Upstairs Dance Camp zal komende week een mail ontvangen met daarin alle informatie. Er zal deze maand niet geïncasseerd worden voor het Upstairs Dance Camp.

 

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en pas goed op jullie zelf.

 

 


Na aanleiding van de maatregelen van de regering en de velen adviezen hebben we besloten terug te komen op ons eerder besluit. Wij zullen met Upstairs Dance & Fit volledig sluiten tot ieder geval 6 april.

 

Omdat we het belangrijk vinden dat ieder blijft bewegen zullen we enkele video’s gedurende deze periode delen zodat jullie toch gewoon kunnen dansen. We zullen de video’s delen via onze social media kanalen en tevens plaatsen op onze website.

 

Wij houden de ontwikkelingen en adviezen betreft het Corona virus in de gaten en zullen u informeren wanneer wij onze lessen weer zullen verzorgen.