Mogelijkheden dansles van 1 juli t/m 16 juli

Hallo,

 

Zoals eerder aangegeven willen we niets liever dan iedereen weer les te kunnen geven. In eerste instantie was aangegeven dat we tot 1 september zeker geen gebruik mogen maken van onze binnen accommodaties.

Enkele weken geleden is al duidelijk geworden dat er een kans bestaat dat we vanaf 1 juli weer, onder bepaalde voorwaarden, gebruik mogen maken van locatie Topgym. Afgelopen week kregen we een bericht dat dit tevens geldt voor locatie v.d. broekstraat.

 

We hopen zo snel mogelijk een definitief antwoord te krijgen of we gebruik mogen maken van de locaties met tevens de voorwaarden op welke manier we hier gebruik van kunnen maken.

Als dit mogelijk is zullen we van 1 juli t/m 16 juli danslessen verzorgen.

 

Om jullie een beeld te geven van de mogelijkheden van 1 t/m 16 juli hier drie opties op een rij:

  1. We bieden de lessen aan op beide locaties met het huidige rooster
  2. We bieden de lessen aan bij Topgym met een aangepast rooster. Hier worden in ieder geval de lessen van donderdag en kinderfit verplaatst.
  3. We mogen nog geen gebruik maken van een locatie waardoor we outdoor workshops aan blijven bieden.

 

We begrijpen dat we op deze manier nog geen duidelijkheid geven, maar hopen jullie wel een beeld te kunnen geven van de ontwikkelingen en de mogelijke stappen die we nog kunnen/mogen nemen in deze periode.

 

Wij hopen in ieder geval nog 3 weken in juli met iedereen te kunnen sporten, al hebben we dat helaas niet zelf in de hand.

 

U hoort snel van ons.