Hallo,

 

Vandaag hebben we definitief akkoord gekregen voor het gebruik maken van beide locaties. Dit betekend dat wij vanaf a.s. woensdag onze lessen weer zullen starten. De lessen zullen gegeven worden volgens ons vaste rooster (http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/).

Zoals eerder aangegeven zijn deze lessen tot de zomervakantie en zijn deze weken als compensatie van de lessen in maart. Voor deze lessen worden dus geen kosten in rekening gebracht.

 

Er zijn nog wel meerdere regels waar we ons aan dienen te houden. In de bijlage vindt u een document met de maatregelen voor de locatie Topgym. Voor locatie v.d. broekstraat hebben we nog definitief akkoord, deze zullen we later nog delen.

 

Graag aandacht voor de maatregelen, regels en routing voor aankomst en vertrek van de accommodatie.

 

Wij hebben er weer zin in en zijn blij nog 2,5 week te kunnen sporten met alle leden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs Dance & Fit