Fijne vakantie!

Beste upstairs leden,

 

Wat een rare manier om het (dans)jaar af te sluiten zonder een echt knalfeest. Normaal mogen we als afsluiting van alle dansers genieten in een bomvolle sporthal onder luid applaus van familie en vrienden. Dit jaar moeten we het helaas doen met een afsluiting in de les.

 

Ondanks dat zijn heel blij dat we nog bijna drie weken hebben kunnen sporten. Fijn dat we na de coronaperiode het merendeel van de leden weer hebben mogen ontvangen in de lessen en danken ieder daarom voor het vertrouwen in Upstairs.

 

Zoals het nu uit ziet kunnen we na de zomervakantie weer alle lessen aanbieden. Daarom starten we op 31 augustus weer met alle sportlessen. Het rooster kunnen jullie vinden op: http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/

Normaal geven we de leden een briefje mee om aan te geven in welke groep ze zitten. Vanwege corona en AVG hebben we er voor gekozen dat dit jaar niet te doen. Je bent welkom bij de groep van jouw leeftijd. Meedansen met een andere leeftijdsgroep (bijv. vanwege oudere vriendinnetjes) is bespreekbaar. Stuur dan even een mail naar info@upstairsdancefit.nl

 

Omdat we afgelopen jaar een maand te veel geïncasseerd hadden zullen we dit compenseren in september. Hierdoor zal er eind augustus geen incassering plaatsvinden m.u.v. leden die na deze periode lid zijn geworden, de wedstrijdteams en de leden die hadden aangegeven dat we de abonnementskosten mochten blijven incasseren als donatie en steun voor Upstairs.

 

Wij willen ieder hartelijk danken voor mooi en bijzonder jaar, wij wensen jullie allen een hele gezonde en fijne vakantie en zien jullie weer vanaf 31 augustus bij Upstairs.

 

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs Dance & Fit