Audities wedstrijdteam

AUDITIES WEDSTRIJDTEAMS 2020/2021!

Vind jij dansen helemaal te gek? Wil je stralen met een team op het podium? Net even iets extra’s geven om een hoger niveau te halen?

Doe dan auditie voor één van onze wedstrijdteams voor seizoen 2020/2021.

– United 1 (16-21 jaar)

– United 2 (12-16 jaar)

– United 3 (9-12 jaar)

– Little United (7-10 jaar)

Auditietijden & locatie

18.30-19.15 uur = 7 t/m 12 jaar

19.15-19.55 uur = 13+ jaar

Oosterparkweg 35a te Ridderkerk

Wat is een wedstrijdteam?

Met je crew doe je verschillende wedstrijden, meestal op zondag, in het komende schooljaar. Iedere week train je 1 uur samen waarbij je een mix aanleert en opbouwende feedback krijgt zowel individueel en als groep.

Hoe werkt de auditie?

Van één van onze docenten krijg je een dans aangeleerd. De jury (twee andere docenten) kijkt naar hoe snel jullie de dans oppakken en hoe jullie hem uitvoeren. Gelet wordt op groot dansen, strak en clean dansen, uitstraling en motivatie.

Uitslag

Gelijk na de auditie krijg je te horen of je gekozen bent of niet. LET OP: er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar!! Als je niet door bent, hopen we dat je met de feedback die je hebt gekregen gewoon lekker doorgaat met dansen met veel plezier! Als je wel door bent, wensen we je veel plezier en succes toe!

AANMELDEN

Stuur je naam + leeftijd en danservaring door naar info@upstairsdancefit.nl