De wedstrijdteams van Upstairs Dance & Fit konden weer voor een jury dansen. Dansorganisatie Shell we dance ontving de dansteams in Theater de Schalm in Veldhoven. Vanwege coronamaatregelen moeten deze wedstrijden verplaats worden van mei naar september. Het publiek was minimaal, maar de meiden stonden te popelen om eindelijk weer te mogen optreden.

De jongste team van Upstairs, Little United, mocht als eerste beginnen. Zijd ede het goed met hun Hiphop/streetdance mix. Na goede concurrentie was de prijsuitreiking. Voor de Ridderkerkse jonkies was de eerste prijs, waar ze natuurlijk superblij waren. Ook de andere drie teams vielen in de prijzen: Met persoonlijke battle’s behaalden Steffie Wolf en Rick van Rijn een eerste prijs. Het wedstrijdteam United 3 eindigde in hun categorie als derde, waardoor ook zij trots mogen zijn op de geleverde prestatie.

In oktober hopen de teams van Upstairs hoge ogen te gooien bij het NK.

Op woensdag 30 september zijn er audities voor iedereen die ook wil dansen in een wedstrijdteam. Schrijf je in via info@upstairsdancefit.nl

 

About Author