Upstairs Dance Camp 2020 groot succes!

Ondanks dat het vanwege de corona maatregelen was uitgesteld en we meerdere aanpassingen hebben moeten doen, was ook de derde editie van Upstairs Dance Camp (UDC) weer een groot succes.

Op zaterdag 10 oktober zijn de ruim 70 dansers gestart met de UDC dans, waarna de deelnemers in twee leeftijdsgroepen workshops hadden in de stijlen Female en Afro. Gedurende de dag mochten we smullen van de door VET GEZOND gesponsorde fruit om energie op te doen voor alle activiteiten.

Na twee super toffe workshops van Nederlandse choreografen hebben de dansers zelf een lipdub gemaakt waarbij we door heel Sporthal Drievliet de kunsten van de dansers konden zien. De bedoeling was om op zaterdagavond met elkaar te eten, sportspellen te spelen en nog even een klein feestje te vieren, echter kon dit niet doorgaan omdat we ons op die manier niet konden houden aan de corona maatregelen.

Zondag begon de dag al weer op tijd met het bekijken van de eigengemaakte lipdub en een warming-up waarna er weer twee docenten klaar stonden om de dansers nieuwe choreografieën aan te leren. Dit keer waren de workshops in de stijlen: Hiphop en Dancehall.

Na een (aangepaste) lunch werd er samengewerkt om de eindshow voor te bereiden. Waar het weekend met een knallende eindshow af wilden sluiten, moesten we het nu doen zonder publiek. In plaats daarvan maakten we een eindshow-video!

Als Upstairs Dance & Fit kijken we terug op een geslaagd weekend waarbij we, ondanks de aangepaste maatregelen, enorm hebben kunnen genieten van het met elkaar en met plezier dansen.

Via deze weg willen wij Sportservice Ridderkerk, Twinsign Reclame, VET GEZOND, de docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet. Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

De Aftermovie:

 

Onderstaand de video’s van de eindshow en de lip dub die de dansers zelf hebben gemaakt: