Coronamaatregelen bij Upstairs vanaf 3 november

Op 3 november zijn er weer verscherpte coronamaatregelen gepresenteerd door het kabinet.

 

Helaas heeft dit ook gevolgen voor enkele lessen bij Upstairs. Omdat groepslessen vanaf 18 jaar niet mag zullen we voor de leden van 18 jaar en ouder in de dansles 16+ een alternatief bieden.

 

Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar geldt het volgende:

–       Activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, ook in groepsverband, zijn toegestaan bij scouting-, cultuur-, kunst- en andere jeugdverenigingen.

–       Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. Kinderen met klachten blijven thuis.

–       Publiek bij sport is niet toegestaan.

–       Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Geldt de maximale gezelschapsgrootte van 2 personen ook voor kinderen?

–       Nee. Er is een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen met grotere groepen sporten. Maar er worden geen wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.

–       Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.

 

Dit betekend dat alle lessen voor kinderen en jongeren gewoon door kunnen gaan. Uiteraard blijft hierbij het volgende belangrijk:

–       Bij klachten blijf je thuis.

–       Ieder wacht in het aankomst vak, Topgym buiten en v.d. Broekstraat in de rechterkleedkamer, tot de docent je komt halen. Ieder houd zich daarbij aan de routing.

–       Publiek is niet toegestaan.

–       Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 

Alternatief voor 18 jaar en ouder:

De dansers van 18 jaar en ouder ontvangen iedere donderdag een link om live deel te nemen aan de Hiphop/streetdance 16+.

 

Vooralsnog gelden deze maatregelen de komende twee weken. We hopen dat daarna iedereen weer van harte welkom is.

 

Bij vragen en/of opmerkingen horen we graag van u.

 

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs dance & fit


Vanaf 14 oktober zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt.

 

Een van de nieuwe, verscherpte coronamaatregelen is dat teamsporten met meer dan vier personen niet meer zijn toegestaan vanaf woensdagavond. Groepslessen in de sportschool/ dansschool worden niet gezien als teamsport, en dus mogen die door blijven gaan onder de nieuwe coronamaatregelen. Wel geldt er een maximum van dertig personen en vanaf 18 jaar de 1,5 meter afstand.

 

Voor Upstairs betekend dit dat alle lessen doorgaan en dat er enkel bij de bodytraining en Hiphop/streetdance 16+ 1,5 meter afstand gehouden moet worden.

 

De overige corona maatregelen blijven van kracht: bij locatie Topgym blijf je buiten en bij v.d. Broekstraat in de rechter kleedkamer wachten totdat de docent je komt halen, bij klachten blijf je thuis en ouders mogen nog steeds niet mee naar binnen.