Hallo,

 

In de maand december staan er jaarlijks weer veel mooie dingen voor de deur. Echter gooit Covid19 wel wat roet in het eten. Door de coronamaatregelen hebben we besloten om enkele ‘feestelijke momenten’ dit jaar anders in te vullen.

 

Sinterklaas

Dit jaar zullen we enkel een pietengym doen met de 4 t/m 6 jaar. Waar we normaal met alle groepen een sinterklaasspel deden, zullen we er dit jaar er een gezellige sinterklaas-dansles van maken. Dit betekend dat alle lestijden hetzelfde blijven en uiteraard mag ieder deze week in pietenkleding of als sinterklaas komen sporten.

 

Kerst

Afgelopen jaren hebben we in het centrum van Ridderkerk een mini-kerstshow uitgevoerd. Omdat samenkomen wordt afgeraden hebben we besloten geen kerstshow te doen. Omdat we wel iets leuks willen doen met de kerst zullen we een kerstvideo maken met alle leden van Upstairs.

 

Josephine zal in de week van 7 t/m 10 december in alle lessen filmen om de video op te nemen. Iedereen heeft al geoefend in de dansles en ook de kinderfit zal een kleine bijdrage leveren aan de videoclip.

Om er een mooie video van te maken zou het leuk zijn als ieder in het rood, wit, zwart gekleed deelneemt aan de video. Daarom willen we jullie vragen in de week van 7 t/m 10 december allen in rood, wit, zwarte kleding te komen sporten en een kerstmuts maakt het extra leuk.

Wanneer de video klaar is zullen we dit uiteraard met jullie delen.

 

Kerstvakantie

In de kerstvakantie gaan de lessen gewoon door m.u.v. de feestdagen. Dit betekend dat er op donderdag 24 december (kerstavond) en donderdag 31 december (oudjaarsavond) geen lessen worden gegeven.

In voorgaande jaren boden we jullie de mogelijkheid mee te doen met andere lessen. Dat kan dit jaar echter niet vanwege de coronamaatregelen.

 

Upstairs Hoody’s en T-shirts

In de afgelopen periode zijn er ongelofelijk veel truien en shirtjes besteld van Upstairs. Hier zijn we uiteraard erg trots op en nog steeds worden ze besteld.

Ook deze week worden er weer truien uitgedeeld.

Wil jij ook zo’n leuke trui en/of T-shirt? Bestel hem dan snel via info@upstairsdancefit.nl. De levertijd is meestal twee weken.

 

Handhaven coronamaatregelen

Enkele weken geleden hebben jullie een mail ontvangen met de opmerking dat de coronamaatregelen niet altijd nageleefd werden doordat kinderen (te) vroeg te stonden wachten, kinderen niet altijd in het aankomst-vak stonden, ouders voor het raam bleven kijken, het ophalen en brengen verliep rommelig door dubbel-parkeren/ draaiende motoren.

Wij zijn dat ook erg blij dat dit al veel beter gaat en dat ieder rekening houdt met ieders veiligheid. G zo door!

 

U zult begrijpen dat wij jaarlijks erg uitkijken naar de maand december en dat we om die reden het ook erg jammer vinden dat we deze aanpassingen moeten doen. Echter hebben we momenteel geen andere keus en hopen we er komend jaar weer een ‘feestmaand’ van te kunnen maken.

 

Mochten jullie nog vragen hebben horen we graag van jullie

 

Met sportieve groet,

 

Upstairs Dance & Fit