Nieuwsbrief April 2021

Hallo,

 

Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt dat de lockdown wederom wordt verlengt en er nog geen versoepelingen mogelijk zijn.

Dit betekend dat wij onze lessen buiten aan blijven bieden op de sportvelden.

 

Betaling

De afgelopen maanden hebben we de abonnementskosten gehalveerd. Omdat we de lessen voor iedereen weer mogelijk maken komt deze korting te vervallen.

We hadden in de vorige brief aangegeven dat de kosten van de maand maart verrekend zouden worden als blijkt dat er meer dan twee lessen aangeboden waren. We hebben besloten deze kosten niet te verrekenen. Echter zullen we vanaf heden weer het volledige bedrag gaan incasseren omdat we wekelijks onze lessen weer aanbieden.

 

We zullen het huidige rooster hanteren wat betekend dat enkele lessen samengevoegd blijven. Mocht uw zoon/dochter een keer niet kunnen op zijn/haar desbetreffende dag is het geen probleem als hij/zij de les een keer in komt halen bij een les van dezelfde leeftijd.

Zie het rooster op: http://www.upstairsdancefit.nl/2021/02/27/we-kunnen-weer-buiten-dansen-coronamaatregelen-maart-2021/

 

Lessen inhalen

Door het aanschaffen van een andere geluidsbox hopen we de lessen niet meer te hoeven annuleren. Bij slecht weer kan er ten allertijden besloten worden de les niet door te laten gaan. Deze les mag dan altijd ingehaald worden op een ander moment bij een les van dezelfde leeftijdsgroep van uw zoon/dochter.

 

Feestdagen

Op feestdagen worden er geen lessen aangeboden wat betekend dat de lessen van maandag 5 april (2e paasdag),  donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en 24 mei (2e pinksterdag) komen te vervallen.

 

Upstairs spektakel

Jaarlijks sluiten wij het dansjaar af met een groot spektakel in sporthal de Fakkel. Vorig jaar kon het niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en ook nu is het maar de vraag of het mogelijk is. Wij gaan de komende periode meerdere opties bedenken om het jaar toch groots af te sluiten. Hierbij bestaat de kans dat we i.p.v. een show voor publiek een video met alle leden maken.

Uiteraard blijft ons streven om een show te geven voor alle ouders en/of andere belangstellende. Hierbij blijven we afhankelijk van de maatregelen.

 

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en bij vragen horen we graag van u.

 

 

Met sportieve groet,

 

Upstairs Dance & Fit

 

 

 

About Author