Start nieuwe seizoen!

Beste Upstairs-leden,

We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Vanaf maandag 30 augustus gaan we weer starten met alle sportlessen.

Rooster
Na een jaar met veel aanpassingen gaan we komend jaar weer dansen volgens het volgende rooster: http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/

Je danst in de groep die past bij je leeftijd. Indien er meerdere keuzes zijn, kun je zelf kiezen welke les het beste uitkomt.

(corona)afspraken
Helaas hebben we nog steeds te maken met afspraken rondom Corona. Vooralsnog blijven de afspraken zoals ze voor de vakantie waren:
·       Bij klachten blijft je thuis.
·       Arriveer niet eerder dan 5 minuten voor de les. Bij Topgym wacht je buiten bij de grote tractorbanden en zal de docent de sporters ophalen waarna ze naar de danszaal begeleid worden. In v.d. broekstraat wachten de sporters in de rechter kleedkamer.
·       Na de les zal de docent de sporters naar buiten begeleiden. Houdt u bij het ophalen aan de 1,5 meter afstand en wacht bij Topgym aan de zijkant van het gebouw vanwege de buitenfitness voor de deur.
·       Publiek is niet toegestaan waardoor ouders direct de accommodatie dienen te verlaten.

Naast de corona-afspraken willen we jullie vragen rekening te houden met het parkeren. Wilt u uitsluitend parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken en wanneer u blijft wachten in de auto graag uw motor uit.

Dance Camp
Ook dit jaar organiseren we weer een dance camp. Dit jaar zal het plaatsvinden op 30 en 31 oktober. Volgende week ontvangt u meer informatie met daarbij een link om in te schrijven.

Auditie wedstrijdteam
Voor de nieuwe wedstrijdteams doen we weer audities. De auditie zal plaatsvinden op 22 september. Meer informatie ontvangt u later.
Wij hebben er weer veel zin in en hopen jullie allemaal aankomende week weer te zien bij Upstairs.

Mochten jullie nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar info@upstairsdancefit.nl

Met sportieve groet,

Upstairs dance & fit

About Author