Afgelopen 30 en 31 oktober was de vierde editie van het Upstairs Dance Camp (UDC). UDC is een weekend vol dansplezier georganiseerd door Upstairs Dance & Fit.

Op zaterdag 30 oktober zijn de ruim 60 dansers gestart met de UDC dans, waarna de deelnemers in twee leeftijdsgroepen workshops hadden in de stijlen Female en Dancehall. Gedurende de dag mochten we smullen van de door van Gelder gesponsorde fruit en  konden we het drinken geregeld bijvullen in de door VET GEZOND gesponsorde bidons om energie op te doen voor alle activiteiten.

Na twee leuke workshops van Nederlandse choreografen hebben de dansers zelf een lipdub gemaakt waarbij we door heel Sporthal Drievliet de kunsten van de dansers konden zien. In de avond hebben de 60 enthousiaste deelnemers twee sportspellen gespeeld waarna de avond werd afgesloten met gezamenlijk dansen.

Zondag begon de dag alweer op tijd met het bekijken van de eigengemaakte lipdub en een warming-up waarna er weer twee docenten klaar stonden om de dansers nieuwe choreografieën aan te leren. Dit keer waren de workshops in de stijlen: Hiphop en Afro.

Na een (aangepaste) lunch werd er samengewerkt om de eindshow voor te bereiden. Waar we het weekend met een knallende eindshow af wilden sluiten, moesten we het (vanwege de maatregelen) doen zonder publiek. Ook zonder publiek werd er een knallende eindshow gedanst met meerdere geleerde dansjes van het weekend.

Als Upstairs Dance & Fit kijken we terug op een geslaagd weekend waarbij we enorm hebben kunnen genieten van het met elkaar en met plezier dansen.

Via deze weg willen wij Sportservice Ridderkerk, Twinsign Reclame, van Gelder groente & Fruit, VET GEZOND, de docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet. Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

Lipdub UDC 2021

Upstairs Dance Camp 2021 eindshow ‘Frontrow’

Upstairs Dance Camp 2021 eindshow ‘Overview’

Aftermovie UDC 2021:

IN THE MAKING!

About Author