Nieuwsbrief december 2021

Upstairs gaat vanaf 20 december verhuizen!

In de vorige nieuwsbrief hebben we aangegeven dat Topgym de oosterparkweg gaat verlaten. Na overleg met meerdere locaties hebben we besloten op maandag en woensdag onze lessen te gaan verzorgen op locatie Reyerparc.

 

De reden voor onze keuze voor de Reyerparc heeft vooral te maken met de toegankelijkheid, de parkeergelegenheid, de sportieve omgeving, de mogelijkheid om als ouder in de brasserie een drankje te kunnen nemen en het belangrijkste een geschikte zaal.

 

U ontvangt volgende week meer informatie over de huisregels, waar u het gebouw het beste binnen kunt komen en dergelijke.

 

De lessen op donderdag zullen gewoon plaats blijven vinden op locatie v.d. broekstraat.

 

Kerstuitvoering

In onze vorige nieuwbrief zijn we helemaal vergeten te vermelden dat de uitvoering op zaterdag 11 december niet doorgaat. Vanwege de maatregelen vinden we het niet verstandig het door te laten gaan.

Wel zullen we volgende week de kerstclip opnemen. Deze video wordt opgenomen op maandag 13 december, woensdag 15 december en donderdag 16 december. Leuk als ieder een kersttrui, kerstshirt en/of kerstmuts draagt.

Truien en shirtjes

De truien en shirtjes zijn nog steeds te bestellen via info@upstairsdancefit.nl

 

Kerstvakantie en rooster

De lessen in de kerstvakantie gaan gewoon door. We hopen dat we ons volledig rooster weer mogen hanteren in die tijd. Mocht dit niet zo zijn houden we het aangepaste rooster aan. Dit rooster, en tevens de livelessen, vindt u terug via: http://www.upstairsdancefit.nl/2021/11/29/online-lessen-kijk-ze-hier-terug/

About Author