Informatie Upstairs Spektakel

Zaterdag 2 juli is het dan zover: het Upstairs spektakel.

 

Voor zaterdag nog enkele puntjes:

 • We starten zaterdag om 10.00 uur. Dit betekent dat u rond 9.30 uur de zaal kunt betreden om een plekje te bemachtigen. U kunt na de binnenkomst direct de tribune betreden. De dansers kunnen gelijk de zaal in en zullen met elkaar naast de dansvloer zitten. De docenten zullen in de buurt van de kinderen zitten en er zijn voldoende vrijwilligers vanuit Upstairs aanwezig voor vragen of dergelijke.
 • U komt enkel de zaal binnen met een toegangskaartje (polsbandje). Om de doorgang snel te laten verlopen is het fijn als ieder het polsbandje van tevoren al heeft omgedaan en houd dit polsbandje gedurende de uitvoering om. Er staat een nummer op het polsbandje wat geldig is voor de loterij. Ook de dansers dienen hun blauwe polsbandje te dragen.
 • De gehele uitvoering is een show. Zo starten alle kinderen met een begindans, hebben tussendoor de dans met hun eigen groep en zullen met elkaar afsluiten. De show is in twee delen verdeeld met tussendoor een pauze.
 • Er zijn kleedkamers beschikbaar, echter is verstandig de aangegeven danskleding al te dragen en evt. al te zijn voorzien van make-up en een strak kapsel ;).
 • Wij adviseren u zaterdag zoveel mogelijk met de fiets te komen. Als u met de auto komt, kunt u ook aan de overkant parkeren bij het parkeerterrein naast het Farel college en de sportvelden.
 • De kinderen krijgen na hun dans een zakje chips en een pakje drinken. Echter is het verstandig een flesje water of een bidon mee te geven.
 • Uiteraard is het maken van foto’s en video’s toegestaan. Echter willen we u vragen rekening te houden met het delen van foto’s en video’s op social media. Niet ieder waardeert het als hun zoon/dochter zonder toestemming op social media verschijnt.

 

Via deze weg wensen we jullie alvast heel veel plezier voor a.s. zaterdag en we hopen er samen met jullie en groot feest van te maken.

 

Voor vragen kunt u altijd even mailen naar info@upstairsdancefit.nl.


Upstairs spektakel

Jaarlijks sluiten we het seizoen af met een spektakel. Hier laten alle kinderen hun dansjes, trucs en dergelijke zien in een grote show aan ouders en andere belangstellende. Van uitgaande dat we niet nogmaals verrast worden door maatregelen zal het Upstairs spektakel uitgevoerd worden op 2 juli 2022 in sporthal de Fakkel. De show zal starten om 10.00 uur en duurt naar verwachting tot ongeveer 12.30 uur. Over de exacte tijden zullen we u later informeren.

 

Kaartverkoop

Kaartverkoop voor het spektakel zal starten op 9 mei 2022. Hou er rekening mee dat alle bezoekers een kaartje dienen te kopen en vol is vol. De leden hoeven uiteraard geen kaartje te kopen.

 

De kosten voor de kaartjes zijn:

Kaartje (vanaf 12 jaar en ouder)            €6,50 per kaartje

Kinderen (van 3 t/m 11 jaar)                 €4,50 per kaartje

 

Hoe kun je een kaartje kopen:

 1. Iedere maandag-, woensdag- en donderdagavond tussen 18.00 – 19.00 uur is het mogelijk om een kaartje te kopen bij desbetreffende danszaal. Op maandag en woensdag is dit op locatie Reyerparc en op donderdag op locatie v.d. broekstraat. Let op: er kan alleen contant betaald worden.
 2. Geef een envelop mee naar de les van uw zoon/dochter met op een briefje de aantal gewenste kaartjes en de totaal kosten: Voorbeeld: 3 volwassenen en 2 kinderen €28,50
  Na het betalen van de kaartjes ontvangen jullie direct de kaartjes terug in de envelop.
 3. Als u liever de kosten van de kaartjes wilt laten incasseren vul dan het formulier in onderstaande link in. Wij zullen dan de kosten incasseren en de kaartjes meegeven aan uw zoon/dochter.
  Link: https://forms.gle/vHbUoeYYzxz6KRqo7
 4. Koop uw kaartje op 2 juli bij de ingang van het evenement. Als u zeker wilt zijn van een kaartje kunt u het beste van tevoren al kaartjes kopen.

 

Armbandjes:

De kaartjes ontvangen jullie in de vorm van een polsbandje. Op het polsbandje zal ook een nummer staan. Met dit nummer doet u automatisch mee aan de loterij waar u leuke cadeautjes kunt winnen.

 

Kleding:

Om de show een extra mooi tintje geven dansen de dansers in dezelfde kleurensamenstelling. In onderstaand schema zien jullie de themakleuren per groep:

Uiteraard bent u niet verplicht om nieuwe kleding aan te schaffen. Wellicht kunt u iets lenen of met iets vergelijkbaars dansen.

 

Kinderfit

Met de kinderen van de les Kinderfit zullen we overleggen of ze ook deel zullen nemen aan het spektakel. Dit wordt persoonlijk met de kinderen en ouders gecommuniceerd.

 

Mocht u nog vragen hebben stuur dan een mailbericht naar info@upstairsdancefit.nl.