Nieuwsbrief juni 2022

Seizoen afsluiting.

Bijna is het zover…. Zaterdag 2 juli is het UPSTAIRS- spektakel in sporthal de Fakkel.

 

De laatste week zijn er zoveel kaartjes verkocht dat we helaas de kaartverkoop moeten stoppen. We willen de veiligheid garanderen, bij het verkopen van meer kaartjes denken we dit niet waar te kunnen maken.

 

Om de show een extra mooi tintje geven dansen de dansers in dezelfde kleurensamenstelling. Voor informatie over deze kleding zie http://www.upstairsdancefit.nl/2022/05/02/informatie-upstairs-spektakel/

 

Zaterdag 2 juli start de uitvoering om 10.00 uur, dit betekent dat we rond 9.30 uur de deuren zullen openen om een plaatje te zoeken in de zaal. U komt enkel de zaal binnen met een toegangskaartjes (polsbandje). Houd dit polsbandje gedurende de uitvoering om. Er staat een nummer op het polsbandje wat geldig is voor de loterij.

 

De Upstairs leden ontvangen ook een polsbandje die ze gedurende uitvoering moeten dragen. Aan dit kaartje zijn uiteraard geen kosten verbonden.

 

Volgend seizoen

  • Na het spektakel op 2 juli komt er een einde aan dit seizoen wat betekend dat we gedurende juli en augustus geen lessen verzorgen zodat jullie kunnen genieten van de vakantie.
  • Het nieuwe seizoen start op maandag 29 augustus.
  • Mogelijk gaan er komend seizoen weer veel dansers over naar een andere groep. Hierover ontvangen jullie geen extra bericht. Op het rooster kunnen jullie kijken naar jullie leeftijd. Hierbij is het belangrijk te kijken naar de leeftijd op het moment dat het seizoen start. Je danst dan het gehele jaar in dezelfde groep zodat er geen wisselingen komen.

Ben je nog 12 jaar maar wel over naar de brugklas, dan mag je ook kiezen voor de 13 t/m 15 jaar op maandag en/of donderdag. Hierbij kun je ook kiezen voor een combi-abonnement.

  • NIEUWE LES: Na een try-out van enkele weken zullen we vanaf komend seizoen starten met de les Female/Dancehall op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur op locatie Reyerparc. Je kunt aan deze les deelnemen vanaf 13 jaar. Deze les kun je ook combineren met een andere les middels een combi-abonnement.
  • Voor het volledige rooster kijk op: http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/

 

Kinderfit

De kinderen van de kinderfit zullen niet deelnemen aan de eindshow. Dit betekent dat de laatste les op woensdag 29 juni is. Als afsluiting van het jaar mag je je vader en/of moeder meenemen om mee te sporten. Dan sluiten we het jaar gezellig met z’n allen af.

 

Wedstrijdteams

In de zomervakantie zullen de wedstrijdteams doortrainen.

 

Wanneer:         Donderdag vanaf 7 juli t/m 25 augustus

Waar:               gymzaal broekstraat

Kleding:            Rode UDF United shirt + zwarte broek

Tijden:

  • 30 tot 19.30 uur Little United
  • 00 tot 20.00 uur United 2
  • 30 tot 20.30 uur United 1

 

Vakantie

Wij hopen dat jullie hebben genoten van een gezellig seizoen en wensen jullie via deze weg alvast een hele fijne vakantie. Geniet van jullie vakantie, blijf lekker bewegen/dansen en we zien jullie graag weer vanaf 29 augustus bij Upstairs.

 

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs Dance & Fit

 

About Author