Zaterdag 17 december hebben we op het sint Jorisplein in Ridderkerk een dansuitvoering voor alle dansers van Upstairs die daarbij aanwezig kunnen zijn. Alle dansers hebben de afgelopen periode de kerstdans geoefend die ze hier op 17 december kunnen laten zien in het centrum van Ridderkerk aan belangstellende.

Alle dansers van Upstairs die op zaterdag 17 december kunnen mogen naar het Sint Jorisplein (voor de Bram Ladage) komen om mee te doen aan de uitvoering. Zij hoeven zich niet in te schrijven en er zijn geen vereiste kledingvoorschriften. Wellicht leuk een kersttrui, kerstmuts of dergelijks te dragen. Bij koud weer mogen ze gewoon in hun jas dansen.

We zullen twee keer een uitvoering doen, namelijk om 12.00 uur en om 13.00 uur. Het om die reden wenselijk rond 11.50 uur aanwezig te zijn op het Sint Jorisplein.
We dansen op openbaar terrein en hebben hiervoor een vergunning. Echter belangrijk dat de belangstellenden (het publiek) rekening houden met de winkeliers die geen hinder zullen ervaren van ons optreden, hierbij denkend aan het vrijhouden van looproutes en opruimen van onze spullen.