Upstairs Spektakel (kaartverkoop en kleding)

We sluiten het dansjaar af met het jaarlijkse UPSTAIRS SPEKTAKEL. Het spektakel is op zaterdag 1 juli van 10.00 – ongeveer 12.30 uur in sporthal de Fakkel. De kaartverkoop start per 1 mei.  De kaartjes zijn €6,50 voor 12 jaar een ouder en €4,50 voor 3 t/m 11 jaar. Upstairs leden hoeven geen entreekosten te betalen en ontvangen een kaartje in de week voor het spektakel. Hier hoeft u dus geen kaartje voor te bestellen.

 

Tot 1 juni kunt u maximaal 3 kaartjes kopen per lid. Vanaf 1 juni kijken we of er nog kaartjes over zijn en gaan deze in de verkoop.

 

Via de QR-code op de flyer of onderstaande inschrijflink kunt u aangeven hoeveel kaartjes u wilt bestellen en uw IBAN-gegevens. De kosten van de kaartjes worden eind juni geïncasseerd. U ontvang later informatie over de ontvangst van uw toegangskaartjes (armbandjes). LET OP: U ontvangt via de mail geen bevestiging van inschrijving.

Inschrijflink: https://forms.gle/bhbj7kJGr1jG2A8N9 

 

Om de show een extra mooi tintje geven dansen de dansers in dezelfde kleurensamenstelling. In onderstaand schema zien jullie de themakleuren per groep:

Uiteraard bent u niet verplicht om nieuwe kleding aan te schaffen. Wellicht kunt u iets lenen of met iets vergelijkbaars dansen.

 

Bij vragen over de kaartverkoop kunt u contact opnemen via info@upstairsdancefit.nl

 

Algemene informatie, waaronder de kledingvoorschriften, ontvangt u later.

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs Dance & Fit

 

 

 

About Author