Net als wij hebben veel dansers al zin in het Dance Camp.

Het is in korte tijd zo hard gegaan met de inschrijvingen dat er nog vier plekken zijn voor de jongste groep (tot 12 jaar) en nog 10 plekken voor de oudste groep (vanaf 12 jaar).

 

Degene die daarna nog inschrijven komen op de reservelijst voor het geval er iemand alsnog afmeld.

 

Wil jij meedoen?

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK:
https://forms.gle/sYGtbeJZ2Htpko4EA

 

 

Informatie Upstairs Dance Camp 2023

Dit jaar zal de zesde editie van Upstairs Dance Camp plaatsvinden! Op zaterdag 7 & zondag 8 oktober 2023 nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid met ons te beleven. UDC 2023 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven.

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze super toffe workshops maken we een dansvideo samen en gaan we zaterdagavond discozwemmen bij Zwembad de Fakkel! Een zwemdiploma is vereist om zaterdagavond mee te gaan.

Data en tijden
Je wordt zaterdagmiddag 7 oktober verwacht om 12.30 uur bij Sporthal de Wissel
(Kastanjelaan 40) in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. We eindigen deze dag met discozwemmen in Zwembad de Fakkel. Om 21.00 uur zijn we klaar en kunnen de
deelnemers worden opgehaald bij Zwembad de Fakkel. Jullie mogen daarna lekker thuis in je eigen bed slapen! Op zondag 8 oktober wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven! We sluiten het weekend af met een eindshow om 16.30 uur, waarbij alle ouders/verzorgers mogen komen kijken. Om 17.00 uur kunnen de dansers naar huis.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 september, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor
beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekendgemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.
De kosten van het danskamp weekend bedragen €79,-, te betalen via automatische incasso. Dit bedrag is inclusief een UDC 2023 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld, zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK:
https://forms.gle/sYGtbeJZ2Htpko4EA

Afmeldkosten
Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen naar UDC 2023? Tot 17 september kun je je kosteloos uitschrijven. Na 17 september betaal je het volledige bedrag.

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com.
Upstairs Dance Camp Team
Upstairs Dance & Fit

 

Categories: Belangrijk nieuw

About Author