Zesde editie Upstairs Dance Camp weer een feestje!

Afgelopen 7 en 8 oktober was de zesde editie van het Upstairs Dance Camp (UDC). UDC is een weekend vol dansplezier georganiseerd door Upstairs Dance & Fit.

Op zaterdag 7 oktober zijn de 83 dansers gestart met de UDC dans, waarna de deelnemers in twee leeftijdsgroepen workshops hadden in de stijlen Hiphop en Dancehall. Gedurende de dag mochten we smullen van fruit en  konden we het drinken geregeld bijvullen in de door VET GEZOND gesponsorde bidons om energie op te doen voor alle activiteiten.

Na twee leuke workshops van Nederlandse choreografen hebben de dansers zelf een lipdub gemaakt waarbij we door heel Sporthal de Wissel de kunsten van de dansers konden zien. In de avond hebben gezwommen in zwembad de Fakkel en gedanst in het water.

Zondag begon de dag alweer op tijd met het bekijken van de eigengemaakte lipdub en een warming-up waarna er weer twee docenten klaar stonden om de dansers nieuwe choreografieën aan te leren. Dit keer waren de workshops in de stijlen: Female en Afro.

Na een lunch in de kantine van korfbalvereniging KCR werd er samengewerkt om de eindshow voor te bereiden. Nadat vrienden, familie en belangstellende plaats hadden genomen op de tribune gaven alle dansers een geweldige show met enkele dansjes van de choreografen en de Upstairs Dance Camp dans. Als afsluiting was er nog een kleine afterparty op de dansvloer waarna alle kinderen vermoeid, maar met een glimlach weer richting huis.

Als Upstairs Dance & Fit kijken we terug op een geslaagd weekend waarbij we enorm hebben kunnen genieten van het met elkaar en met plezier dansen.

Het resultaat van het leuke weekend is terug te vinden op de website www.upstairsdancefit.nl. Hier vindt u o.a. de links naar de video’s van de eindshow, lipdub en aftermovie.

Via deze weg willen wij Korfbalvereniging KCR, Sportservice Ridderkerk, Twinsign Reclame, VET GEZOND, de docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet. Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

De lipdub: https://www.youtube.com/watch?v=8ulGTHfjzZY&t=7s

Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=j8WwRx69sX4&t=9s

 

About Author