Upstairs kerstshow 16 december 2023

16 december: Upstairs kerstshow van Upstairs dance & Fit in het centrum van Ridderkerk.

Alle dansers van Upstairs zijn van harte welkom om zaterdag 16 december mee te dansen met de kerstuitvoering. De eerste show is om 12.00 uur op het Sint Jorisplein (voor de Bram Ladage) en de tweede om 13.00 uur.  Fijn als de dansers rond 11.50 uur aanwezig zijn op het Sint Jorisplein.

Betreft kleding is het wellicht leuk een kersttrui, kerstmuts of dergelijks te dragen, maar dit is geen verplichting. Als het koud is mogen ze gewoon lekker in hun jas dansen.

Uiteraard zijn alle belangstellende van harte welkom. Echter dansen we op openbaar terrein en is het belangrijk dat de belangstellenden (het publiek) rekening houden met de winkeliers. Hierbij te denken aan het vrijhouden van looproutes en opruimen van onze spullen.

Aangezien we op openbaar terrein dansen kunnen we het dansgedeelte niet afzetten met hekken en/of lint. We zullen met krijt aangeven waar achter het publiek kan gaat staan en gaan ervanuit dat ieder rekening houdt met een ander en met de dansers.


Wij hebben er zin in, tot volgende week.