Nieuwsbrief februari 2024

Hallo,

In deze nieuwsbrief informatie over een Foute party die we samen organiseren met KCR, kijkmiddagen en enkele korte mededelingen en save the dates.

Foute party – KCR Meets UDF-Fissa
Vrijdag 1 maart organiseren KCR en Upstairs Dance & Fit (UDF) samen een Foute Party (disco) voor de leden van beide verenigingen.

De disco is voor de leeftijd vanaf 4 jaar en het is uitsluitend voor de leden van KCR en UDF. Zonder inschrijving kun je helaas niet meedansen. Zie voor de tijden de flyer:

De disco wordt gehouden in de kantine van KCR (kastanjelaan 40) en er is een mogelijkheid om snacks en drinken te kopen (pin en/of contant). Het thema is foute party; dus kom lekker fout naar de disco ;-).

Schrijf je in via de QR code van de flyer of via de link: https://forms.gle/fbWmQDZQc8Ftsyeg7

 

Kijklessen:

Op maandag 11 maart, woensdag 13 maart en donderdag 14 maart zijn er kijklessen. In de laatste 10 minuten van de les mogen ouders en belangstellende komen kijken naar de dansles.

 

Daarnaast nog enkele korte mededelingen en ‘save the dates’ 

·      Voorjaarsvakantie: In de voorjaarsvakantie gaan de lessen gewoon door.

·      Op maandag 19 februari is er een docent van Upstairs bij zwembad de Fakkel aanwezig om gezellig meerdere keren in het water te dansen van 12.00 – 14.00 uur. Dus misschien een leuke start van de vakantie; Party in de Pool ;-). 

·      Upstairs Spektakel: Op 29 juni organiseren we als seizoen afsluiting het Upstairs spektakel. Het spektakel zal plaatsvinden in sporthal de Fakkel van ongeveer 10.00 – 13.00 uur. Verdere informatie volgt later.

 

Bij vragen horen we graag van u.

 

Met vriendelijke groet,

Upstairs Dance & Fit