Nieuwsbrief 2024

Dansen op het koningsplein op koningsdag.

A.s. zaterdag is het koningsdag en zal Josephine op het koningsplein het koningsspelenlied dansen. Er zijn verschillend activiteiten op het koningsplein (zie afbeelding). Rond 13.30 danst Josephine het koningslied. Dans je mee?

Lessen in de vakantie en hemelvaart.

In de vakanties gaan de lessen altijd gewoon door m.u.v. de maanden juli en augustus. In juli en augustus zijn er geen reguliere lessen. Dit betekend dat er in de meivakantie gewoon danslessen worden aangeboden m.u.v. donderdag 9 mei i.v.m. hemelvaartsdag. De dansers van donderdag mogen in dezelfde week deze les inhalen bij een andere les met een vergelijkbare leeftijd.

 

Upstairs Spektakel

29 juni is het Upstairs Spektakel. Het Upstairs Spektakel is de afsluiting van het jaar waar alle dansers van Upstairs hun ‘moves’ laten zien die ze afgelopen jaar hebben geleerd. De inschrijving voor kaartjes start binnenkort. Om die reden ontvang u binnen nu en twee weken een bericht met daarin de nodige informatie betreft de kaartverkoop.

 

About Author