Extra kaartjes Upstairs Spektakel:

Eerder hebben we u een mail gestuurd over de kaartverkoop van het Upstairs Spektakel. Zoals aangegeven zouden we per 1 juni kijken hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn. Momenteel zijn er nog ongeveer 100 kaarten beschikbaar.

Heeft u nog geen kaarten en/of wilt u extra kaarten bestellen? Bestel ze dan nu via de inschrijflink: https://forms.gle/rhDLq4fN7suYfTy48. Indien u al eerder een bestelling had gedaan kunt u via dezelfde link een nieuwe bestelling doen.

Hierbij willen we u echter wel vragen rekening te houden met andere mensen die mogelijk ook een of twee kaartjes extra willen bestellen. Daarbij geldt uiteraard vol=vol.

Bij vragen horen we graag van u.

 


We sluiten het dansjaar af met het jaarlijkse UPSTAIRS SPEKTAKEL. Het spektakel is op zaterdag 29 juni van 10.00 – ongeveer 12.30 uur in sporthal de Fakkel. De kaartverkoop is per direct gestart.  De kaartjes zijn €7,50 voor 12 jaar een ouder en €5,00 voor 3 t/m 11 jaar. Upstairs leden hoeven geen entreekosten te betalen en ontvangen een kaartje in de week voor het spektakel. Hier hoeft u dus geen kaartje voor te bestellen.

 

Tot 1 juni kunt u totaal maximaal 3 kaartjes kopen per lid. Indien uw gezin groter is dan vier personen, kunt u contact opnemen via info@upstairsdancefit.nl betreft de mogelijkheid voor evt. meer kaartjes.

Vanaf 1 juni kijken we of er nog kaartjes over zijn en dan gaan deze in de verkoop.

 

Via de QR-code op de flyer of onderstaande inschrijflink kunt u aangeven hoeveel kaartjes u wilt bestellen en uw IBAN-gegevens. De kosten van de kaartjes worden eind juni geïncasseerd. U ontvangt later informatie over de ontvangst van uw toegangskaartjes (armbandjes). LET OP: U ontvangt na de inschrijving een kopie van inschrijven (mogelijk in ongewenst).

Inschrijflink: https://forms.gle/rhDLq4fN7suYfTy48

Bij vragen over de kaartverkoop kunt u contact opnemen via info@upstairsdancefit.nl

 

Algemene informatie, waaronder de kledingvoorschriften, volgt later.