Deze zomer nieuw: Het Auditie Trainingsprogramma

Deze zomer nieuw: Het Auditie Trainingsprogramma

Het auditie-trainingsprogramma wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd bij Upstairs Dance & Fit. Zowel leden als niet-leden van UDF kunnen zich inschrijven voor dit programma van 8 weken. Het is een programma waarbij je wordt klaargestoomd om auditie te gaan doen en mogelijk in het wedstrijdteam te gaan dansen (mits je doorgaat bij de audities).

In het trainingsprogramma wordt er gewerkt aan synchroon dansen, uitstraling en performance, strak en krachtig dansen, muzikaliteit en timing. Kortom: alles wat je nodig hebt als je auditie gaat doen voor een wedstrijdteam. Het programma is toegankelijk voor dansers van 8 t/m 21 jaar.

Data en tijden:
1, 8, 15, 22 & 29 augustus (donderdagen) + 4, 11 & 18 september (woensdagen)
8 t/m 12 jaar = 18.00-19.00 uur
13 t/m 21 jaar= 19.00-20.00 uur

Kosten= €35,- voor maximaal 8 lessen

 

Kan ik meedoen als ik in augustus een paar weken op vakantie ben?

Je hoeft niet elke week aanwezig te zijn bij het trainingsprogramma en je kunt komen op de dagen wanneer jij kan! Maar: hoe vaker je komt, hoe meer je kunt leren.

Kan je ook meedoen als je nog niet weet of je auditie gaat doen?

Jazeker! Het is juist leuk om het als een soort proefperiode te zien en te ontdekken of je het leuk vind.

Moet je meedoen aan het trainingsprogramma als ik dit jaar in het wedstrijdteam heb gezeten?

Als je afgelopen seizoen in het wedstrijdteam zat en je wilt aankomend seizoen weer dansen in een wedstrijdteam dan verwachten we dat je meedoet aan het trainingsprogramma.

Krijg ik voorrang bij de audities als ik mee heb gedaan aan het trainingsprogramma?

Bij de audities kijken we naar veel verschillende dingen, waarvan je inzet en motivatie een hele belangrijke is. Als wij hebben gezien dat je tijdens het trainingsprogramma vaak aanwezig bent geweest en veel hebt geleerd telt dit zeker positief mee voor de audities. Het betekent niet dat je automatisch doorgaat bij de audities.