Informatie nieuw seizoen en laatste informatie Upstairs Spektakel

Hallo,

 

Hierbij de laatste informatie voor het Upstairs spektakel van a.s. zaterdag en informatie voor komend seizoen.

 

Komend seizoen:

Zaterdag is het spektakel waarna het dansseizoen 2023/2024 is afgelopen. Het nieuwe dansseizoen start per maandag 2 september 2024. De maanden juli en augustus is er geen les en zal er ook geen contributie kosten geïncasseerd worden.

Mogelijk gaan er komend seizoen weer veel dansers over naar een andere groep. Hierover ontvangen jullie geen extra bericht. Op het rooster kunnen jullie kijken naar jullie leeftijd. Hierbij is het belangrijk te kijken naar de leeftijd op het moment dat het seizoen start. Je danst dan het gehele jaar in dezelfde groep zodat er geen wisselingen komen.
Kijk hiervoor op het rooster: http://www.upstairsdancefit.nl/rooster-2/

 

Auditie-trainingsprogramma 2024

Er zijn al veel inschrijvingen voor het auditie-trainingsprogramma. De deelnemers ontvangen binnenkort meer informatie over dit programma met daarbij de tijden en dergelijke. De eerste training start op 1 augustus.

 

Nieuwe les vanaf 2 september: Streetdance Adults

Vanaf 2 september starten we met een streetdance Adults les op maandagavond. Een heerlijke les om al je energie kwijt te kunnen. Na een flinke warming-up, techniek- en krachtoefeningen wordt er wekelijks gewerkt aan een leuke choreografie.

Kom jij ook?

 

Upstairs Spektakel:

Morgen is het dan zover: het Upstairs spektakel.

Voor zaterdag nog enkele puntjes:

·       We starten zaterdag om 10.00 uur. Dit betekent dat u rond 9.30 uur de zaal kunt betreden om een plekje te bemachtigen. U kunt na de binnenkomst direct de tribune betreden. De dansers kunnen gelijk de zaal in en zullen met elkaar naast de dansvloer zitten. De docenten zullen in de buurt van de kinderen zitten en er zijn voldoende vrijwilligers vanuit Upstairs aanwezig voor vragen of dergelijke.

·       U komt enkel de zaal binnen met een toegangskaartje (polsbandje). Om de doorgang snel te laten verlopen is het fijn als ieder het polsbandje van tevoren al heeft omgedaan en houd dit polsbandje gedurende de uitvoering om. Er staat een nummer op het polsbandje wat geldig is voor de loterij. Ook de dansers dienen hun blauwe polsbandje te dragen.

·       De gehele uitvoering is een show. Zo starten alle kinderen met een begindans, hebben tussendoor de dans met hun eigen groep en zullen met elkaar afsluiten. De show is in twee delen verdeeld met tussendoor een pauze.

·       Er zijn kleedkamers beschikbaar, echter is verstandig de aangegeven danskleding al te dragen en evt. al te zijn voorzien van make-up en een strak kapsel ;).

·       Zoals eerder gemaild hebben we per dansgroep een kleurensamenstelling gekozen om de show een extra mooi tintje te geven.

·       Wij adviseren u zaterdag zoveel mogelijk met de fiets te komen. Als u met de auto komt, kunt u ook aan de overkant parkeren bij het parkeerterrein naast het Farel college en de sportvelden.

·       De kinderen krijgen na hun dans een zakje chips en een pakje drinken. Echter is het verstandig een flesje water of een bidon mee te geven.

·       Uiteraard is het maken van foto’s en video’s toegestaan. Echter willen we u vragen rekening te houden met het delen van foto’s en video’s op social media. Niet ieder waardeert het als hun zoon/dochter zonder toestemming op social media verschijnt.
Via deze weg wensen we jullie alvast heel veel plezier voor a.s. zaterdag en we hopen er samen met jullie en groot feest van te maken.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@upstairsdancefit.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Upstairs Dance & Fit

 

 

 

About Author