Upstairs Dance Camp

Back to homepage

Ondanks dat het vanwege de corona maatregelen was uitgesteld en we meerdere aanpassingen hebben moeten doen, was ook de derde editie van Upstairs Dance Camp (UDC) weer een groot succes.

Op zaterdag 10 oktober zijn de ruim 70 dansers gestart met de UDC dans, waarna de deelnemers in twee leeftijdsgroepen workshops hadden in de stijlen Female en Afro. Gedurende de dag mochten we smullen van de door VET GEZOND gesponsorde fruit om energie op te doen voor alle activiteiten.

Na twee super toffe workshops van Nederlandse choreografen hebben de dansers zelf een lipdub gemaakt waarbij we door heel Sporthal Drievliet de kunsten van de dansers konden zien. De bedoeling was om op zaterdagavond met elkaar te eten, sportspellen te spelen en nog even een klein feestje te vieren, echter kon dit niet doorgaan omdat we ons op die manier niet konden houden aan de corona maatregelen.

Zondag begon de dag al weer op tijd met het bekijken van de eigengemaakte lipdub en een warming-up waarna er weer twee docenten klaar stonden om de dansers nieuwe choreografieën aan te leren. Dit keer waren de workshops in de stijlen: Hiphop en Dancehall.

Na een (aangepaste) lunch werd er samengewerkt om de eindshow voor te bereiden. Waar het weekend met een knallende eindshow af wilden sluiten, moesten we het nu doen zonder publiek. In plaats daarvan maakten we een eindshow-video!

Als Upstairs Dance & Fit kijken we terug op een geslaagd weekend waarbij we, ondanks de aangepaste maatregelen, enorm hebben kunnen genieten van het met elkaar en met plezier dansen.

Via deze weg willen wij Sportservice Ridderkerk, Twinsign Reclame, VET GEZOND, de docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en inzet. Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

 

Onderstaand de video’s van de eindshow en de lip dub die de dansers zelf hebben gemaakt:Wegens de maatregelen rondom het Coronavirus mogen er in Nederland tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden, dus ook UDC kan helaas niet doorgaan op 25 & 26 april. Om deze reden gaan wij UDC 2020 verplaatsen naar een weekend ná de zomervakantie. Danskamp staat voor een onbezorgd weekend vol met gezelligheid, en dit is iets wat wij zeker weer gaan waarmaken met elkaar!

Upstairs Dance Camp zal plaatsvinden op 10 & 11 oktober 2020 in Sporthal Drievliet te Ridderkerk. Het is ietsje langer wachten, maar het weekend wordt minstens net zo leuk!

Als je ingeschreven staat voor UDC 2020, dan blijft jouw inschrijving staan voor de nieuwe datum.

De incassodatum van 27 maart is zoals jullie weten vervallen. Het bedrag van  €65 zal worden afgeschreven op 27 september van uw opgegeven bankrekening. Zet deze alvast in uw agenda!

Aangepaste afmeldkosten

Kan je niet deelnemen aan danskamp op de nieuwe datum, dan kan je je kosteloos uitschrijven tot 1 september. Meld je je af tussen 1 september en 20 september, dan betaal je 50% van de prijs. Meld je je af na 20 september dan betaal je 100% van de prijs.

Als jullie vragen hebben, dan kun je ons bereiken via upstairsdancecamp@gmail.com.

Wij hebben er HEEL veel zin in!


Afgelopen 2 jaar was het zo’n groot succes, dat we in 2020 de derde editie van UPSTAIRS DANCE CAMP organiseren in Ridderkerk! Upstairs Dance & Fit nodigt jullie allemaal uit om op 25&26 april 2020 mee te doen aan ons danskamp vol met dansactiviteiten en gezelligheid. UDC 2020 is net als de vorige edities toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden mogen natuurlijk ook komen!

 

Wat is Upstairs Dance Camp?

Upstairs Dance Camp is een weekend die volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (semi) bekende choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hip hop, dancehall, afrodance en femini. Naast deze te gekke workshops maken we een vette dansvideo/lipdub en hebben we een super leuk zaterdagavondprogramma!

 

Het hele weekend staat in het teken van dansen!

 

Voor meer informatie zie informatie Upstairs Dance Camp & inschrijving Upstairs Dance Camp