Docenten

Back to homepage

Josephine Maaskant

Eigenaresse
Docent Hiphop/ streetdance
Docent Body training
Docent Wedstrijdteam Hiphop/ streetdance

Josephine geeft al vanaf haar 16e streetdance aan alle leeftijden. Zelf is Josephine met streetdance begonnen bij Upstairs healthclub. Na veel jaar zelf te dansen en wedstrijden gedanst te hebben, is ze les gaan geven. Hiervoor heeft ze de TEC- cursus behaald.

Na enkele jaren is ze mede eigenaresse geworden van Upstairs Healthclub waar ze verschillende sport- en danslessen heeft gegeven. In 2014 zijn we met Upstairs healthclub gestopt en verder gegaan als Upstairs dance & fit. Bij Upstairs dance & fit volgt Josephine haar grootste passie; dansen met andere en hierbij haar enthousiasme van dans overbrengen op andere.

Wesley Maaskant

Eigenaar
Docent bodytraining
Docent Kinderfit

Wesley geeft al vanaf jonge leeftijd les binnen verschillende sporten. Na zijn studie als gymleraar is hij naast het verzorgen van gymlessen ook les gaan geven bij Upstairs. Naast de volwassenen lessen is Wesley ook steeds meer kinderlessen gaan verzorgen.

Wesley gelooft dat bewegen bijdraagt aan de algehele ontwikkeling van kinderen, vindt het belangrijk dat iedereen kan/mag bewegen en dat de basis van bewegen begint met plezier. Dit is ook wat hij nastreeft in zijn lessen bij Upstairs.

Marloes Koele

Docent Hiphop/streetdance
Docent wedstrijdteam Hiphop/ streetdance

Marloes begon op haar 6e met streetdance lessen volgen bij Upstairs Healthclub. Na een aantal jaren danservaring was haar droom om ook dansles te gaan geven. Bij Josephine ging ze in de leer en ging mee met Upstairs Dance & Fit naar de nieuwe locatie. Samen met danscollega en vriendin Angel volgde ze de opleiding AALO Hiphop Instructor. Na jaren van plezier en veel geleerd te hebben in wedstrijdteam United 1 is ze samen met Joos dit team gaan coachen. Een uitdaging én altijd heel gezellig. In Marloes haar danslessen zal altijd veel muziek van Beyoncé, Nicki Minaj en Cardi B voorbij komen. Tot snel in de dansles!

Angel van Wijngaarden

Docent Hiphop/ streetdance
Docent wedstrijdteam Hiphop/ streetdance

Angel geeft vanaf haar 16e al lessen bij Upstairs.
Ze heeft een aantal jaren in het wedstrijdteam United 1 gedanst en coach ik nu het team United 2 met veel plezier!
Naast het wedstrijdteam geeft ze ook danslessen op de maandag van 6 tm 8 jaar en 13 tm 15 jaar. In haar lessen is er een hoge energie aanwezig, veel gezelligheid en word non-stop gedanst. Naast haar liefde voor dans, heeft ze ook een grote affiniteit voor muziek. Zo probeert ze veelzijdig te zijn in haar muziekkeuze en haar choreografieën. Angels dansstijl is vooral hiphop, met wat female en afro invloeden.

Rick van Rijn

Docent Hiphop/streetdance
Docent wedstrijdteam Hiphop/ streetdance
Docent Breakdance

Yooo, ik ben Rick van Rijn. Ik ben 20 jaar oud. Ik dans al sinds ik 9 jaar oud ben. Ik heb veel verschillende stylen die ik leuk vind bijvoorbeeld Street dance, hiphop, breakdance, house en afro. Op mijn 9de jaar kwam ik ook op upstairs hoe ik er op kwam is eigenlijk kort samen gevat een broer gaat mee met zijn zusje omdat ze het spannend vond en toen vond ik het eigenlijk ook echt heel leuk. Upstairs vind ik echt een geweldige dans school en dans er daarom nu ook al 11 jaar. Ik geef ook al 4 jaar les zowel aan normale lessen en wedstrijdteam lessen. Ik hoop jullie snel een keer te zien bij upstairs. Zie je dan! Laterrrrr!

Michelle dos Ramos

Docent Hiphop/streetdance
Docent wedstrijdteam Hiphop/ streetdance

Heyy guyss,  ik ben Michelle dos Ramos. Ik ben 17 jaar! Ik dans al sinds ik 6 jaar oud ben. Ik heb vele stijlen dans gedaan. Van ballet tot streetdance, van stijldansen tot modern.. noem het maar op. Toen ik 14 was kwam ik naar Upstairs omdat ik opzoek was naar wat meer uitdaging! Eenmaal bij Upstairs was dat ook zeker wat ik kreeg! Uitdaging en vooral veel plezier, precies wat ik zooooo leuk vind aan dansen. Ik geef nu al 2 jaar wedstrijdteam training en dit vind ik erg leuk!  Ik hoop jullie snel is een keertje te zien bij Upstairs. Groetjesss