Informatie Upstairs Dance Camp 2023

Dit jaar zal de zesde editie van Upstairs Dance Camp plaatsvinden! Op zaterdag 7 & zondag 8 oktober 2023 nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid met ons te beleven. UDC 2023 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven.

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze super toffe workshops maken we een dansvideo samen en gaan we zaterdagavond discozwemmen bij Zwembad de Fakkel! Een zwemdiploma is vereist om zaterdagavond mee te gaan.

Data en tijden
Je wordt zaterdagmiddag 7 oktober verwacht om 12.30 uur bij Sporthal de Wissel
(Kastanjelaan 40) in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. We eindigen deze dag met discozwemmen in Zwembad de Fakkel. Om 21.00 uur zijn we klaar en kunnen de
deelnemers worden opgehaald bij Zwembad de Fakkel. Jullie mogen daarna lekker thuis in je eigen bed slapen! Op zondag 8 oktober wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven! We sluiten het weekend af met een eindshow om 16.30 uur, waarbij alle ouders/verzorgers mogen komen kijken. Om 17.00 uur kunnen de dansers naar huis.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 september, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor
beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekendgemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.
De kosten van het danskamp weekend bedragen €79,-, te betalen via automatische incasso. Dit bedrag is inclusief een UDC 2023 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld, zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK:
https://forms.gle/sYGtbeJZ2Htpko4EA

Afmeldkosten
Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen naar UDC 2023? Tot 17 september kun je je kosteloos uitschrijven. Na 17 september betaal je het volledige bedrag.

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com.
Upstairs Dance Camp Team
Upstairs Dance & Fit


Informatie Upstairs Dance Camp 2022

Dit jaar gaat alweer de 5e editie van UPSTAIRS DANCE CAMP plaatsvinden! Op zaterdag
15 & zondag 16 oktober 2022 nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid
met ons te beleven. UDC 2022 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn
van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en
vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven.

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier
dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier
dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze
super toffe workshops maken we een dansvideo samen en hebben we een heel erg leuk
zaterdagavond programma met onder andere een disco!

Data en tijden
Je wordt zaterdagmiddag 15 oktober verwacht om 12.30 uur bij Sporthal de Wissel
(Kastanjelaan 40) in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. Na de eerste danskamp-dag
mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 21.15 uur en de dansers van 13
jaar en ouder om 22.15 uur. Jullie mogen dus lekker thuis in je eigen bedje slapen! Op
zondag 16 oktober wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp
dag te beleven! We sluiten het weekend af met een eindshow om 16.30 uur, waarbij alle
ouders/verzorgers mogen komen kijken. Om 17.00 uur kunnen de dansers naar huis.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 september, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor
beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis
van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste
ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep
wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.

De kosten van het danskamp weekend bedragen €75,-, te betalen via automatische incasso.
Dit bedrag is inclusief een UDC 2022 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en
een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld, zul je een aantal weken
voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK:
https://forms.gle/tnCihWSGKKGSw7XUA

Afmeldkosten
Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen naar UDC 2022? Tot 1 oktober kun je
je kosteloos uitschrijven. Na 1 oktober betaal je het volledige bedrag.
Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com.

Upstairs Dance Camp Team
Upstairs Dance & Fit


Informatie Upstairs Dance Camp 2021

Dit jaar gaat alweer de 4e editie van UPSTAIRS DANCE CAMP plaatsvinden! Op zaterdag 30 & zondag 31 oktober 2021 nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid met ons te beleven. UDC 2021 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven.

 

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze super toffe workshops maken we een dansvideo samen en hebben we een heel erg leuk zaterdagavond programma met onder andere een disco!

 

Data en tijden

Je wordt zaterdagmiddag 30 oktober verwacht om 12.30 uur bij Sporthal Drievliet in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 21.15 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.15 uur. Jullie mogen dus lekker thuis in je eigen bedje slapen! Op zondag 31 oktober wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven! Wij streven ernaar om weer een eindshow te organiseren, mochten de maatregelen dit toelaten. Het ophalen van uw kinderen zal rond 17 uur zijn. Hier horen jullie later meer over.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 september, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.

De kosten van het danskamp weekend bedragen €65,-, te betalen via automatische incasso. Dit bedrag is inclusief een UDC 2021 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld, zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de ssmail van wat we precies gaan doen.

 

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK:

https://forms.gle/ZzBKoQ6BvCsbYyC7A

 

Afmeldkosten

Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet komen naar UDC 2021? Tot 10 oktober kun je je kosteloos uitschrijven. Na 10 oktober betaal je het volledige bedrag.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

 

Upstairs Dance Camp Team

Upstairs Dance & Fit

c

 


Informatie Upstairs Dance Camp 2020

In 2020 gaat alweer de 3e editie van UPSTAIRS DANCE CAMP plaatsvinden! Op zaterdag 25 & zondag 26 april nodigen wij jullie uit om een weekend vol dans en gezelligheid met ons te beleven. UDC 2020 is voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden, mogen zich ook inschrijven!

 

Upstairs Dance Camp is een weekend dat volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (bekende) choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hiphop, dancehall, afrodance en feminine. Naast deze super toffe workshops maken we een vette dansvideo samen en hebben we een heel erg leuk zaterdagavondprogramma!

 

Data en tijden

Je wordt zaterdagmiddag 25 april verwacht om 12.30 uur bij Sporthal Drievliet in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 20.30 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.30 uur. Jullie mogen dus lekker thuis in je eigen bedje slapen! Op zondag 26 april wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven!

Alle ouders/verzorgers van deelnemers zijn uitgenodigd om zondagmiddag om 16.30 uur de eindshow bij te wonen om Upstairs Dance Camp op een leuke manier af te sluiten. Inloop vanaf 16.15 uur. In de eindshow laten alle kinderen hun dansmoves zien die ze de afgelopen dagen hebben geleerd en de danskamp dans wordt gedaan als afsluiter! De kinderen mogen na de show mee naar huis rond 17.00 uur.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 december 2019 tot 1 maart 2020, maar let op: VOL=VOL! Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.

De kosten van het danskamp weekend bedragen €65,-, te betalen via automatische incasso. Dit bedrag is inclusief een UDC 2020 t-shirt, vier workshops van (bekende) choreografen en een weekend vol dansvermaak! Wanneer je je hebt aangemeld zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

 

Afmeldkosten

Wanneer je je hebt ingeschreven, maar toch wilt uitschrijven voor danskamp zijn hier kosten aan verbonden vanaf 1 maart 2020. Meld je je af tussen 1 maart en 20 maart 2020, dan betaal je 50% van de prijs. Meld je je af na 20 maart dan betaal je 100% van de prijs.

 

Wil je zeker zijn van een plekje bij Upstairs Dance Camp? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in via deze link: https://forms.gle/NvWUqaXGQeudz4vG6

 

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar upstairsdancecamp@gmail.com of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

 

Upstairs Dance Camp Team

Upstairs Dance & Fit


Een geslaagde 2e editie van Upstairs Dance Camp!

13 en 14 april 2019 vond Upstairs Dance Camp plaats in sporthal Drievliet te Ridderkerk. 76 Kinderen en jongeren tussen de acht en achttien jaar deden mee aan de 2e editie van het danskamp van Upstairs Dance en Fit. Verdeelt over 2 dagen volgden ze vier workshops in de stijlen hip hop, dancehall, afrodance en female commercial.

 

Hiernaast hebben de dansers ook een eigen videoclip gemaakt en hebben ze een zeskamp met leuke spelen gespeeld waar samenwerking centraal stond. Als afsluiting vond er een uitvoering plaats waarbij de belangstellende toeschouwers konden genieten van de gemaakte videoclip en de eindshow.

 

Het was leuk om te zien dat de kinderen goed konden samenwerken en met plezier aan het sporten waren! Tevens was er tijdens het weekend aandacht voor gezonde tussendoortjes en het drinken van water (VET GEZOND).

 

Via deze weg willen wij wethouder sport (Dhr.van Os), Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, Twinsign, de Lidl, docenten en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het hele weekend was een groot succes en Upstairs wilt iedereen bedanken voor alle inzet! Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

 

Alle foto’s en video’s zijn te vinden op de Facebookpagina en website van Upstairs Dance & Fit.

 

Zie onderstaand de Aftermovie en de videoclip (Level Up):


Upstairs Dance Camp 2018 een groot succes!

Afgelopen weekend vond Upstairs Dance Camp plaats in de Beverbol in Ridderkerk. Upstairs Dance Camp is een tweedaags danskamp voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar georganiseerd door Upstairs Dance en Fit. Tijdens dit weekend kregen maar liefst 62 dansers vier verschillende workshops van externe choreografen in de stijlen Hiphop, Dancehall, House en Afrodance.

Hiernaast hebben de dansers ook een eigen lipdub gemaakt waarbij ze hun creativiteit kwijt konden door met elkaar de dans te verzinnen! Hierbij was goed te zien dat de kinderen erg goed konden samenwerken en met veel plezier met elkaar kunnen omgaan! Het eind

resultaat is te vinden op onze facebookpagine, website en Youtube onder de naam ‘Lipdub Upstairs Dance Camp 2018’. Als afsluiting vond er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden, waarbij erg veel publiek aanwezig was.

Via deze weg willen wij de Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, sponsor de Lidl en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het hele weekend was een groot succes en Upstairs wilt iedereen bedanken voor alle inzet! Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

Voor een terugblik van 2018 kijk in ons Upstairs Dance Camp 2018 foto- album:

https://myalbum.com/album/9cJ7xzbi16Og

 

 

 


Informatie Upstairs Dance Camp

 

Upstairs Dance & Fit organiseert op 24 en 25 maart het eerste Upstairs Dance Camp (UDC). UDC is een tweedaags evenement waarbij 60 dansers uit de gemeente Ridderkerk en omgeving in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar zullen deelnemen.

Zij zullen 4 dansworkshops in verschillende dansstijlen aangeboden krijgen door 4 professionele gastdocenten.

Tijdens het weekend zullen plezier, kennismaken met verschillende dansstijlen, creativiteit en samenwerken centraal staan. Zo wordt er naast de workshops samen gegeten, een lipdub gemaakt, dansfilm gekeken en zullen ze met elkaar een uitvoering voorbereiden.

Aan het eind van het evenement vindt er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden. Als u het leuk vindt, ben u van harte welkom op zondag 25 maart om 16.00 uur in de Beverbol te Ridderkerk te komen kijken naar het eindresultaat


Op zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert Upstairs Dance & Fit het allereerste UPSTAIRS DANCE CAMP in Ridderkerk! Het danskamp is toegankelijk voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud. Je hoeft dus GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden mogen ook mee. Het hele weekend staat in het teken van dansen!

 

Upstairs Dance Camp bestaat uit verschillende activiteiten, waaronder vier dansworkshops van gastdocenten in verschillende stijlen: hip hop, dancehall, house en afrodance. Daarnaast gaan we een dansfilm kijken en maken we een lipdub video!

 

Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Schrijf je snel in want vol=vol.

 

Heb je je ingeschreven? Dan wordt je zaterdagmiddag 24 maart verwacht rond 12.30 uur bij sporthal de Beverbol in Ridderkerk. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 20.30 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.30 uur. Op zondag 25 maart wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven!

Wanneer je je hebt aangemeld zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

Alle ouders/verzorgers van deelnemers zijn uitgenodigd om zondagmiddag om 16.00 uur de eindshow bij te wonen om Upstairs Dance Camp op een leuke manier af te sluiten. In de eindshow laten alle kinderen hun dansmoves zien die ze de afgelopen dagen hebben geleerd en de danskamp dans wordt gedaan als afsluiter! De kinderen mogen na de show mee naar huis rond 17.00 uur.

 

Wil je zeker zijn van een plekje bij Upstairs Dance Camp? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in en lever hem in bij één van de dansdocenten van UDF of scan hem in en mail hem naar dancecamp@upstairsdancefit.nl.

 

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar dancecamp@upstairsdancefit.nl of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

We zien jullie graag op 24 en 25 maart!