Informatie Upstairs Dance Camp 2019

 

Vorig jaar was het zo’n groot succes, dat we in 2019 de tweede editie van UPSTAIRS DANCE CAMP organiseren in Ridderkerk! Upstairs Dance & Fit nodigt jullie allemaal uit om op 13 & 14 april 2019 mee te doen aan ons danskamp vol met dansactiviteiten en gezelligheid. UDC 2019 is net als vorig jaar toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Je hoeft GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden mogen natuurlijk ook komen!

 

Wat is Upstairs Dance Camp?

Upstairs Dance Camp is een weekend die volledig in het teken van dans staat. Je volgt vier dansworkshops in verschillende stijlen van (semi) bekende choreografen. Dit jaar zijn de vier dansworkshops in de volgende stijlen: hip hop, dancehall, afrodance en female dance/performance. Naast deze te gekke workshops maken we een vette dansvideo samen en hebben we een super leuk zaterdagavondprogramma!

 

Heb je je ingeschreven? Dan wordt je zaterdagmiddag 13 april verwacht rond 12.30 uur bij sporthal Drievliet in Ridderkerk nadat je thuis hebt geluncht. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 20.30 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.30 uur. Jullie mogen dus lekker thuis in je eigen bedje slapen! Op zondag 14 april wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven! Wanneer je je hebt aangemeld zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

 

Alle ouders/verzorgers van deelnemers zijn uitgenodigd om zondagmiddag om 16.30 uur de eindshow bij te wonen om Upstairs Dance Camp op een leuke manier af te sluiten. Inloop vanaf 16.15 uur. In de eindshow laten alle kinderen hun dansmoves zien die ze de afgelopen dagen hebben geleerd en de danskamp dans wordt gedaan als afsluiter! De kinderen mogen na de show mee naar huis rond 17.00 uur.

 

Inschrijven

Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Als je graag bij een vriendje of vriendinnetje in de groep wilt, kan je zijn of haar naam opgeven op het inschrijfformulier.

De kosten van het danskamp weekend bedragen €65,-. Dit bedrag is inclusief een UDC 2019 t-shirt, vier workshops van (semi) bekende choreografen en een weekend vol dansvermaak!

 

Wil je zeker zijn van een plekje bij Upstairs Dance Camp? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in en lever hem in bij één van de dansdocenten van UDF. Het is nu ook mogelijk om je digitaal in te schrijven via de volgende link:

https://goo.gl/forms/j7HonDq6k0Vs7FpG2

 

Mochten jullie nog vragen hebben, mail dan naar dancecamp@upstairsdancefit.nl of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

 

Upstairs Dance Camp Team

Upstairs Dance & Fit

 


Upstairs Dance Camp 2018 een groot succes!

Afgelopen weekend vond Upstairs Dance Camp plaats in de Beverbol in Ridderkerk. Upstairs Dance Camp is een tweedaags danskamp voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar georganiseerd door Upstairs Dance en Fit. Tijdens dit weekend kregen maar liefst 62 dansers vier verschillende workshops van externe choreografen in de stijlen Hiphop, Dancehall, House en Afrodance.

Hiernaast hebben de dansers ook een eigen lipdub gemaakt waarbij ze hun creativiteit kwijt konden door met elkaar de dans te verzinnen! Hierbij was goed te zien dat de kinderen erg goed konden samenwerken en met veel plezier met elkaar kunnen omgaan! Het eind

resultaat is te vinden op onze facebookpagine, website en Youtube onder de naam ‘Lipdub Upstairs Dance Camp 2018’. Als afsluiting vond er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden, waarbij erg veel publiek aanwezig was.

Via deze weg willen wij de Gemeente Ridderkerk, Sport en Welzijn, sponsor de Lidl en alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Het hele weekend was een groot succes en Upstairs wilt iedereen bedanken voor alle inzet! Upstairs Dance en Fit hoopt dat de deelnemers hebben genoten van een leerzaam, gezellig en vooral fantastisch weekend!

Voor een terugblik van 2018 kijk in ons Upstairs Dance Camp 2018 foto- album:

https://myalbum.com/album/9cJ7xzbi16Og

 

 

 


Informatie Upstairs Dance Camp

 

Upstairs Dance & Fit organiseert op 24 en 25 maart het eerste Upstairs Dance Camp (UDC). UDC is een tweedaags evenement waarbij 60 dansers uit de gemeente Ridderkerk en omgeving in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar zullen deelnemen.

Zij zullen 4 dansworkshops in verschillende dansstijlen aangeboden krijgen door 4 professionele gastdocenten.

Tijdens het weekend zullen plezier, kennismaken met verschillende dansstijlen, creativiteit en samenwerken centraal staan. Zo wordt er naast de workshops samen gegeten, een lipdub gemaakt, dansfilm gekeken en zullen ze met elkaar een uitvoering voorbereiden.

Aan het eind van het evenement vindt er een uitvoering plaats voor alle belangstellenden. Als u het leuk vindt, ben u van harte welkom op zondag 25 maart om 16.00 uur in de Beverbol te Ridderkerk te komen kijken naar het eindresultaat


Op zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert Upstairs Dance & Fit het allereerste UPSTAIRS DANCE CAMP in Ridderkerk! Het danskamp is toegankelijk voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud. Je hoeft dus GEEN lid te zijn van Upstairs Dance & Fit om mee te doen aan het danskamp, dus vriendjes en vriendinnetjes die dansen leuk vinden mogen ook mee. Het hele weekend staat in het teken van dansen!

 

Upstairs Dance Camp bestaat uit verschillende activiteiten, waaronder vier dansworkshops van gastdocenten in verschillende stijlen: hip hop, dancehall, house en afrodance. Daarnaast gaan we een dansfilm kijken en maken we een lipdub video!

 

Je kunt je opgeven voor beginners of gevorderden niveau; dit kun je aankruisen op het inschrijfformulier. Op basis van niveau en leeftijd maken wij groepen. Deze worden bekend gemaakt op de eerste ochtend bij Upstairs Dance Camp. Schrijf je snel in want vol=vol.

 

Heb je je ingeschreven? Dan wordt je zaterdagmiddag 24 maart verwacht rond 12.30 uur bij sporthal de Beverbol in Ridderkerk. Na de eerste danskamp-dag mogen de jongsten van 8 t/m 12 jaar worden opgehaald om 20.30 uur en de dansers van 13 jaar en ouder zijn klaar om 22.30 uur. Op zondag 25 maart wordt iedereen weer verwacht om 10.30 uur om de tweede danskamp dag te beleven!

Wanneer je je hebt aangemeld zul je een aantal weken voor danskamp een planning ontvangen via de mail van wat we precies gaan doen.

Alle ouders/verzorgers van deelnemers zijn uitgenodigd om zondagmiddag om 16.00 uur de eindshow bij te wonen om Upstairs Dance Camp op een leuke manier af te sluiten. In de eindshow laten alle kinderen hun dansmoves zien die ze de afgelopen dagen hebben geleerd en de danskamp dans wordt gedaan als afsluiter! De kinderen mogen na de show mee naar huis rond 17.00 uur.

 

Wil je zeker zijn van een plekje bij Upstairs Dance Camp? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier in en lever hem in bij één van de dansdocenten van UDF of scan hem in en mail hem naar dancecamp@upstairsdancefit.nl.

 

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar dancecamp@upstairsdancefit.nl of neem contact op via 0657801257 of 0614416529.

 

We zien jullie graag op 24 en 25 maart!