Kinderfit

Back to homepage

Kinderfit

 

Wat is Kinderfit?

Kinderfit is te vergelijken met een gymles in een kleiner groepje (max. 12 kinderen) met meer persoonlijke aandacht voor voornamelijk de motorische ontwikkeling van het kind. Het is een afwisselende les waarbij plezier voorop staat, we samen sporten stimuleren en iedereen welkom is. Kinderfit is iedere woensdag van 16.30 – 17.30 uur in de gymzaal aan v.d. Broekstraat en is gericht op kinderen vanaf 8 jaar.

Vind je meerdere sporten leuk, wil je werken aan motorische ontwikkeling en/of aan je gezondheid? Kom dan eens langs voor een gratis proefles!

 

Hoe gaan we te werk?

U ,als ouder, en/of uw kind geven van te voren aan waarom uw kind wilt deelnemen aan kinderfit. Samen met  u en uw kind gaan we kijken wat hij/zij kan en hoe we tot zijn/haar doelstelling kunnen komen.

De lessen zullen met meerdere kinderen gegeven worden en zal voornamelijk gericht zijn op het samen sporten. Hierbij zullen we met elkaar werken aan ieder zijn doelstelling. De lessen zullen gevarieerd worden aangeboden te denken aan: in spelvorm, circuitvorm etc.

 

Waarom kinderfit bij Upstairs Dance & Fit?

Jarenlang was Upstairs Healthclub een sportschool  voor jong en oud. Sinds 2014 zijn we verdergegaan als Upstairs Dance & Fit.  Wij bieden alleen maar groepslessen aan waardoor de begeleiding extra groot is. Naast dat we vinden dat sporten leuke en gezellig moet zijn, hechten we veel  waarde aan het goed uitvoeren van de activiteit, te denken aan motoriek van kinderen.