Lessen

Back to homepage

Upstairs Dance & Fit is ‘the place to be’  in:

 

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die zijn ontwikkeld op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen, die al in de jaren zeventig ontstonden.

Streetdance is een sport waarbij aspecten als eigen bewegingen en samen dansen centraal staan.

Bij streetdance wordt er gedanst op de muziek van nu en leer je de leukste choreografieen, kunnen ze de leukste clips na dansen en lekker uit hun dak gaan. Bewegen kan niet vroeg genoeg beginnen, laten we het dan vooral FUN vinden.

Everybody dance now!

 

Modern dans is een dans waarbij je je lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Je wilt met je lichaam iets overbrengen aan het publiek. Door modern te dansen kan je emoties en gevoelens uitbeelden door deze in je dans proberen te leggen d.m.v. bewegen. Daarbij werk je aan je eigen vaardigheden op het gebied van expressie en presentatie. Modern dans is vrij en je kan er je eigen beweging in leggen.

 

Hiphop/urbanis een dansles waarbij er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan zijn eigen versie van hiphop/ Urban creëren. Zo kan men per persoon een compleet andere aanpak zien, doordat deze zijn eigen karakteristieke bewegingen heeft ingevoerd in het hiphopdansen.

Binnen de Hiphop style blijven er ook nog steeds ontwikkelingenplaats vinden onder de substijlen: popping, locking, waving, housing, breakdancing, wacking, krumping, bonebreaking en new style.

In de les Hiphop/ Urban zullen verschillende dansstijlen van Hiphop aangeboden worden. Deze stijlen zullen voortkomen uit de straatcultuur (Urban).

 

Bokatae kids  is een combinatie van boksen, karate, Tae Bo en aerobics. Je traint met een partner en oefen je de technieken op een Bokatae®-kussen.

De lessen zijn zeer dynamisch omdat je altijd met z’n tweeën in beweging blijft. Aangezien de lessen niet beatgevoelig hoeven te zijn, kun je in principe je eigen tempo bepalen. Het enige dat je moet leren, zijn de vechtsporttechnieken. Als je dat door hebt, dan kun je helemaal uit je dak gaan!!!

Bokatae® is de ultieme total body workout voor iedereen. Word fit, sterk, zelfverzekerd, verlies gewicht. Bokatae® is ook uitermate geschikt voor de jeugd. Het is dynamisch, afwisselend en perfect als zelfverdediging en conditieopbouw.

Het zal niet snel vervelen, het is een echte FUN sport

Op een speelse manier leer je de vechtsporttechnieken waarbij je elkaar niet raakt het is daarom absoluut veilig. Onzekere kinderen zullen zich zeker weerbaarder opstellen en meer zelfvertrouwen krijgen.

Bij Bokatae® kun je alleen maar winnen het is geschikt voor ieder kind! Belangrijk bij Bokatae® is dat het niet uitmaakt of je dik dun rood of groen bent iedereen is gelijk.

Last but not least. HAVE FUN….

 

Kinderfit is voor alle kinderen die ,simpel gezegd, fitter willen worden en willen blijven. Hierbij te denken aan conditie verbeteren, kracht opbouwen/sterker worden, motoriek verbeteren, blessures voorkomen en/of afvallen. Kinderfit gericht op kinderen vanaf 8 jaar.

U ,als ouder, en/of uw kind geven van te voren aan waarom uw kind wilt deelnemen aan kinderfit. Samen met  u en uw kind gaan we kijken wat hij/zij kan en hoe we tot zijn/haar doelstelling kunnen komen.

De lessen zullen met meerdere kinderen gegeven worden en zal voornamelijk gericht zijn op het samen sporten. Hierbij zullen we met elkaar werken aan ieder zijn doelstelling. De lessen zullen gevarieerd worden aangeboden te denken aan: sporten buiten in het park, in spelvorm, circuitvorm etc.

 

Bodytraining is een total body workout. Er worden verschillende uitdagende oefeningen in de les gedaan waarbij gewerkt word aan het hele lichaam. In de les werken we vooral aan spierversterkende oefeningen en conditie.

Tijdens de lessen worden er verschillende oefeningen en materialen gebruikt zodat de les afwisselend en leuk blijft.

Wilt u aan uw hele lichaam werken? Dan is bodytraining zeker iets voor u.