Open dag Upstairs dance & fit een gezellig feestje!

Open dag Upstairs dance & fit een gezellig feestje!

Zaterdag 29 januari hield Upstairs dance & fit een open dag. Tijdens de open dag werden verschillende soorten dansen gegeven, te denken aan: Breakdance/hiphop, Streetdance, House, Female & Afro. De lessen werden allen door verschillende dansers van Upstairs aangeboden en waren geschikt voor alle leeftijden.

De open dag werd goed bezocht door zowel eigen leden als niet-leden. Belangstellende konden onder genot van een hapje en een drankje genieten van de dansjes en de kinderen konden spelen in de ‘kleine zaal’ met sportattributen, mede als kennismaking met Kinderfit.

Tijdens de open dag mochten we enkele nieuwe leden verwelkomen. Lijkt het jouw ook leuk om te dansen bij Upstairs, profiteer dan deze maand nog van de actie: ‘Word in februari lid en betaal geen inschrijfgeld’.

House:

Afro:

Female:

 

 

 

About Author